Lidia Fecioru, cum să scapi de boli fără să cheltui bani

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, te învata cum sa te vindeci de boli fara a cheltui bani. Iata ce trebuie sa faci pentru a scapa de problemele de sanatate.

19 dec. 2017, 17:13
Lidia Fecioru, cum să scapi de boli fără să cheltui bani

Lidia Fecioru sustine ca bolile stau departe de oamenii fericiti. Potrivit acesteia, persoanele care nu sunt fericite în familie sunt cele care sufera de cancer.

Bioenergoterapeutul susţine că gandirea pozitiva te poate ajuta sa scapi de problemele de sanatate. Este un remediu simplu si eficient, pe care oricine îl poate încerca. Nu te costa nimic, iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

„Noi ne putem modifica organismul pentru ca constientul nostru, adica ceea ce vedem si pipaim, ce gustam, transmite informatia catre subconstient, subconstientul transforma organismul nostru în perioada de somn exact cum îi dam noi informatia. Tocmai de aceea spun: Ganditi pozitiv! Vedeti ce va doriti, pentru ca a gandi pozitiv si a-i pune subconstientului imagini pozitive înseamna sanatate. E atat de usor, e la îndemana tuturor, nu costa bani”, a spus Lidia Fecioru în cadrul unui interviu pentru elacraciun.ro.

În timp ce pentru unele persoane procesul vindecarii este unul mai complex si mai complicat, pentru altele este unul mai usor. În cadrul interviului, Lidia Fecioru a spus ca ea trateaza cauza si nu efectul bolii. De asemenea, pentru Lidia Fecioru, procesul de vindecare este unul simplu. Potrivit bioenergoterapeutului, cauza pentru care ne îmbolnavim vine de la noi. „Obligatoriu, la baza îmbolnavirii organismului nostru, la nivel energetic, dereglarile care se produc sunt numai si numai din cauza noastra”, a mai spus ea. Asadar, te poti vindeca de boli grave fara a cheltui bani. Puterea de a te vindeca sta în interiorul tau. Tot în interiorul nostru sta si motivul pentru care ne îmbolnavim.

Citeşte şi Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Ce cadouri să le dăruieşti persoanelor pe care vrei să le distrugi