Lidia Fecioru, despre criza vârstei mijlocii. Ce se întâmplă cu femeile peste 40 de ani

Lidia Fecioru a vorbit despre criza vârstei mijlocii şi a oferit câteva sfaturi pentru femeile care ajung în această situaţie. Multe dintre divorţuri apar deoarece femeile nu se mai regăsesc în căsnicie şi decid să rămână singure.

04 mart. 2022, 12:21
Lidia Fecioru, despre criza vârstei mijlocii. Ce se întâmplă cu femeile peste 40 de ani

Lidia Fecioru, despre criza vârstei mijlocii. Bioenergoterapeutul spune că femeilor singure le va fi foarte greu să se căsătorească pentru că ar înseamna o muncă titanică vizavi de acceptarea partenerului.

Citeşte şi: Lidia Fecioru a dezvăluit cea mai simplă cură care întărește imunitatea! Toți românii trebuie să o încerce: ”Cu 30 de minute înainte de micul dejun”

Lidia Fecioru, despre criza vârstei mijlocii

Nu mai conteaza nici ce casa misto ti-ai facut, nici ce masina misto ai, nici ce cariera ti-ai facut. Iti dai seama ca esti gol, nefericit si neimplinit. O putem numi o forma de depresie pentru ca prin schimbarea prefixului ne dam seama ca imbatranim. Neacceptarea batranetii.

Atunci stam cu noi de vorba mai mult, analizam, ne dam seama ca a trecut timpul. Sunt foarte multe divorturi intre 40 si 45 de ani pentru ca multi oameni isi dau seama ca si-au consumat relatia pe care o aveau.

De multe ori ne punem un standard, cam ce ar vrea lumea, si obosim. Iti dai seama ca nu ai facut toate lucrurile pentru ca si-a placut, le-ai facut pentru ca asa trebuia sa fie. Aia era eticheta societatii. Iti dai seama ca de fapt ai fi vrut sa faci altceva.

Atunci incep certurile. Atunci ai curaj sa ii spui partenerului sau partenerei ca nu il mai suporti. Ajungi la suprasaturatie. Chestiile minore sunt cele care fac cocoloasa mare.

Simti ca ceea ce ai pierdut vrei sa recuperezi. Abia dupa 40 de ani incepem sa recuperam, sa traim clipa cu adevarat. (…) Iti dai seama ca trebuie sa isi acorzi timp, atentie. (…)

Poti sa derapezi foarte usor. Cei care divorteaza intre 40 si 45 au regrete. Atunci toata lumea traieste euforic. (…) Trebuie sa stam de vorba cu noi si sa calculam lucrurile. Sa vedem daca merita sau nu merita.”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.