Lidia Fecioru, despre cum dinții pot influența comportamentul, personalitatea și destinul omului: „Oamenii cu dantura sfărâmată trec prin niște tragedii sufletești de nedescris”

Lidia Fecioru a dezvăluit cum pot dinții să influențeze comportamentul, personalitatea și chiar destinul uneo persoane. Ce spune dantura ta despre tine.

10 ian. 2024, 22:02
Lidia Fecioru, despre cum dinții pot influența comportamentul, personalitatea și destinul omului: „Oamenii cu dantura sfărâmată trec prin niște tragedii sufletești de nedescris”

Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN, cum pot dinții să influențeze personalitatea unui om.

„Chiar dacă își modifică strungăreața, își modifică destinul. Dinții sunt ca o carte de vizită. Noi vedem imediat cartea lui de vizită. Așa poți să îți dai seama despre sănătatea corporală. Dinții țin foarte mult de câștig. Oamenii cu dinți subțiri, mici și ușor curbați sunt oameni care nu fac bani în viața lor. Doar supraviețuiesc în viață. Cei care bârfesc au probleme cu dinții. La un om cu strungăreață să te gândești de zece ori înainte să îi spui un secret. 

„Școala interioară”, așa se numesc dinții incisivi. Se mai spune că cu cât avem mai puțini dinți în gură, cu atât suntem mai săraci și în interior și în exterior. Cu cât au mai mulți dinți, sunt din medii mai înalte, au oportunități. Oamenii cu dantura sfărâmată trec prin niște tragedii sufletești de nedescris. Cei care au dinții drepți au coloană vertebrală, ajung în posturi de conducere”, a spus Lidia Fecioru.

Citește și: Floarea care te ajută să ai noroc în dragoste. Lidia Fecioru: „Dacă vrem să ne găsim jumătatea, este bine să primim această plantă”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre formulele pe care trebuie să le rostim atunci când vrem să ne vindecăm de anumite afecțiuni.

„Atâta timp cât noi lăsăm agresiunea asta care ne invadează în interior să crească în amploare, cea mai bună mantră pe noi este Rugăciunea inimii. Este atât de la îndemână și atât de aproape pentru fiecare. Tot timpul spunem „Doamne Iisuse Hristoase, miluește-ne pe noi, păcătoșii”.

E cea mai scurtă mantră, cea mai reușită, cea mai puternică și cu ea mă pot ruga nu numai pentru mine, ci și pentru aproapele meu. Ce e mai apropiat de inimă?

Să nu lăsăm agresiunea asta să ne invadeze foarte adânc în interior pentru că nu ne va lăsa să iertăm (…) Dacă vrem să ieșim dintr-o stare pesimistă este bine să descărcăm aceasta stare care se menține și să cântăm ceva.

Să ne schimbăm, totuși, melodia pe care o ascultăm pentru că ne amintim de la Adam și Eva totul și în loc să ieșim din marasmul acela, mai tare ne scufundăm” , a spus Lidia Fecioru.

Citește și: Lidia Fecioru dezvăluie produsul banal din bucătărie care îţi schimbă viaţa

Lidia Fecioru a precizat și unde trebuie ținută mantra dacă este scrisă pe o foaie de hârtie.

„E bine să ne scriem acea mantră pe o bucățică de hârtie și să ne-o punem chiar sub pernă sau la oglindă. De fiecare dată când ne uităm în oglinda aia să scrie acolo: sunt cel mai bun sau sunt cel mai sănătos sau un alt mesaj pe care îl vrem noi.

Pe această foaie trebuie să scriem această mantră ca un mesaj și o putem pune sub pernă”, a mai spus Lidia Fecioru