Lidia Fecioru dezvăluie produsul banal din bucătărie care îţi schimbă viaţa

Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem folosi cât mai eficient frunzele de dafin, ca dezinfectant natural pentru casă. 

07 ian. 2024, 10:07
Lidia Fecioru dezvăluie produsul banal din bucătărie care îţi schimbă viaţa

Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară un dezinfectant natural, pe care trebuie să-l avem cu toții în case. Acesta are la bază o plantă despre care specialista a mai vorbit în trecut și care se pare că nu este utilă doar în bucătărie, în mâncăruri, ci și drept leac, pentru diferite afecțiuni.

„Mi-am adus aminte să mai vorbesc despre frunza de dafin, pentru că e foarte important să vă aduc alte și alte noutăți despre ea.”, a spus Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse.

Ritualul străvechi prin care îți „dezlegi” sănătatea și îți ”legi boala”. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit ce trebuie să faci pentru a avea rezultate
Frunza de dafin are extrem de multe beneficii și moduri în care poate fi folosită, explică Lidia Fecioru. Consumată ca atare, simplă, aceasta poate îmbunătăți considerabil respirația, dar le poate oferi și celor mici un somn extrem de liniștitor, spune ea. În schimb, dacă ai nevoie de un dezinfectat natural, tot ce trebuie să faci este să prepari un ceai cu această plantă și să pui licoarea obținută în respectiva încăpere.

„Celor care au probleme cu o gingivită, cu o infecție dentară, cu un proces de inflamație a gingiilor, paradontoză, de multe ori le miroase gura. Așa că, de două-trei ori pe zi, puteți mesteca câte o frunză de dafin.

Copiilor care dorm mai agitat, care se trezesc repede, e bine să le punem niște frunze de dafin într-un săculeț, să îl punem în fața de pernă sau chiar săculețul lângă ei, acolo unde dorm ei cu căpuțul.

Dacă vrem să dezinfectăm o încăpere, facem un ceai de frunze de dafin, lăsăm așa vreo trei ore, astupat, să iasă bine din frunză mirosul, și îl turnăm într-o farfurie și lăsăm în cameră. Aerisim și dăm să iasă mirosul ăla de frunză de dafin și să vedeți cum aerisește camera de nu îți vine să crezi”, a continuat aceasta.

Băutura-minune care te ajută să te menții tânăr și sănătos. Lidia Fecioru: ”În fiecare zi să bem. Este o minunăție”

Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024

Invitată recent în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, Lidia Fecioru a făcut și o serie de previziuni pentru anul 2024, despre care aceasta nu are deloc vești bune.

„Nu vă pot da o veste bună și vă spun asta cu multă durere în suflet. Chiar dacă la noi nu vor fi bombardamente, tăvălugul economiei ne va călca foarte tare pe toți. Planul financiar va fi mai rău. Nu putem face nimic, pentru că nu noi suntem cei care hotărâm chestiile astea. Ne-am lăsat duși până aici, este ca un drum care nu are drum înapoi. Și vă spun asta cu durere în suflet, aș zâmbi, dar aș fi ipocrită. O spun cu multă durere în suflet.

Noi anul viitor încă suntem în haos, toată planeta, suntem în pragul celui De-al Treilea Război Mondial și e crunt. Dacă capii lumii nu se vor așeza la o masă, e grav. Ție ți-e foarte greu să auzi, mie mi-e foarte greu să spun, adică sunt multe pe care aș putea să le zic, dar apoi haterii o să aibă de lucru. Chestia asta e o chestie care ne atinge pe toți, din păcate. Important este să gândim pozitiv, pentru că asta înseamnă a crea o energie a planetei în sine și a țării noastre. Aș vrea să sfătuiesc românii să se ia mână cu mână, să nu se lase dezbinați din cauza acestor lucruri.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola,

Detalii despre previziuni

Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Vor fi oportunități de bani la unii, la alții nu”. Cum stăm cu norocul, dragostea, sănătatea, războaiele şi pandemiile