Lidia Fecioru, despre cum să îți îndeplinești dorințele! Ce este metoda 369. ”Ai nevoie de un pix și o agendă”

Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, metoda 365 inventată de Nikola Tesla, care te ajută să îți îndeplinești orice dorință! Iată tot ce trebuie să faci.

05 feb. 2024, 09:28
Lidia Fecioru, despre cum să îți îndeplinești dorințele! Ce este metoda 369. ”Ai nevoie de un pix și o agendă”

Lidia Fecioru a dezvăluit metoda 369 care te ajută să îți îndeplinești orice dorință.

Citește și Lidia Fecioru: Planta care luptă cu colesterolul și întărește imunitatea, dar ne face şi rău

Lidia Fecioru spune că metoda 369 este un exercițiu care are legătură cu spiritualitatea, iar pentru acest lucru ai nevoie de un pix și o agendă, și desigur, să crezi cu adevărat în ceea ce urmează să scrii pe foaie.

„Metoda de manifestare 369 este un exercițiu care are legătură cu spiritualitatea. Pentru a utiliza tehnica asta trebuie să luăm un pix și o agendă și să știi exact ce îți dorești și cum să manifești această dorință.

Îți stabilești obiectivul, o promovare, achiziționarea unei locuințe, găsirea unui partener și așa mai departe. Luăm drept exemplu afirmația „Am banii necesari pentru o vacanță în Grecia”, apoi gândește-te cum vrei să fie.

În capul tău îți faci planul de bătaie. Notezi acea afirmație în jurnal de 3 ori dimineața, de 6 ori la prânz și de 9 ori seara”, a spus Lidia Fecioru.

”Contează cât de mult credeți”

În ceea ce privește momentul în care aceasta devine realitate, Lidia Fecioru a spus că nu este precis.

„Contează cât de mult credeți voi în interiorul vostru în acea afirmație”, a spus bioenergoterapeutul.

Lidia Fecioru susține că e bine ca seara, înainte de somn, să iei un pahar de apă, iar cu ochii închiși, îndreptați către cer, să ne îți pui dorința pe care o ai.

Apoi, trebuie să bei apa cu înghițituri mici, gândindu-te foarte intens la dorința pe care ți-ai pus-o.

„Aş mai vrea să mai dau secretul paharului de apă. E bine ca în fiecare seară, înainte de somn, înainte de a ne pune la somn, să luăm un pahar de apă, nu contează cât de mare e, de pildă câtă apă vrem să bem. Este paharul dorinţelor. Se ia paharul în mână, cu ochii închişi dar îndreptaţi către în sus, adică spre cer.

Ţinând paharul în mână, ne punem o întrebare sau o dorinţă. Dacă vrem un răspuns la întrebare, întrebarea trebuie să o punem foarte strict, să fie foarte bine aranjată, ţintită pe problemă.

Citește și Care sunt cuvintele pe care dacă le rostești te trezești cu bani în cont instant! Lidia Fecioru: „Sunt exprimări pozitive care să te ajute să atragi binele”

Şi să bem cu înghiţituri mici apa din pahar, gândindu-ne numai la acea întrebare pe care am pus-o sau răspuns la ceva care ne interesează. Apa este informaţie, noi transmitem şi o ducem în interior. Corpul nostru reface. Şi pentru sănătate. O descânţi”, a declarat Lidia Fecioru, la Antena3.