Lidia Fecioru, leacul care te scapă de răceală. Iată cum se prepară: „Este antibioticul perfect”

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru oferă deseori sfaturi legate de sănătate și leacuri naturale care ne pot scăpa de răceală și tot felul de probleme de sănătate.

26 feb. 2023, 17:05
Lidia Fecioru, leacul care te scapă de răceală. Iată cum se prepară: „Este antibioticul perfect”

Lidia Fecioru a prezentat recent un remediu natural împotriva răcelii. Fiind o perioadă în care tot mai mulți români răcesc, sfaturile ei sunt binevenite pentru oricine.

Lidia Fecioru dezvăluie leacul care te scapă de răceală

Lidia Fecioru spune că sunt unele răceli care nu trec nici măcar cu antibiotic, așa că cel mai bun remeiu este curcuma. „Am auzit foarte multă lume în urma răcelilor, cu probleme pulmonare, mulți au făcut pneumonii. Răcelile țin foarte mult și nu trec, poți lua un antibiotic și degeaba, nu trec. Nu uitați, curcuma este antibioticul perfect!”, a afirmat ea.

Citește și Cum afli dacă ai sau nu probleme de sănătate. Lidia Fecioru, testul care îți arată afecțiunile în doar câteva minute: „Îl putem face acasă cu toții”

Poate fi considerat un antibiotic natural pentru răceală și poate fi luat atât de adulți, cât și de copii. E important de precizat că trebuie consumat timp de 15 zile.

Iată cum se prepară

„Bem un pahar de apă înainte, o linguriță rasă de praf de curcuma, apoi încă un pahar de apă după administrare, de două ori pe zi – o dată dimineața, o dată seara. Doar 15 zile și aveți asigurat antibioticul pe zi. Acest leac se poate oferi si copiilor, fie sub formă de capsule sau dizolvat în apă. Este doză de antibiotic pe zi!”, a explicat bioenergoterapeuta.

Lidia Fecioru, leacul zilei în sezonul virozelor. Siropul preparat acasă care te scapă de tuse: „Trebuie șapte cepe, la mine a dat rezultate”

E nevoie de doar trei ingrediente pe care, cu siguranță, le avem cu toții acasă. Apă, zahăr și ceapă. Iată cum se prepară:

„Azi învăţăm cum să facem un sirop de ceapă, pentru că mulţi au copii şi sunt tot felul de viroze şi siropurile de tuse din farmacii încep să nu se mai găsească.

Ar fi bine să facem noi siropul de ceapă acasă. E foarte simplu de făcut. Se pun două pahare de zahăr şi unul de apă, într-un castron cu fund mai gros, pentru că trebuie lăsat să fiarbă cam o oră, la foc foarte mic.

Punem şapte cepe cât un ou mai mititel. Cepele le spălăm, dar nu le tăiem, nu le curăţăm de coajă, le lăsam aşa cum sunt ele. Lăsăm la foc mic totul, timp de o oră. Apoi, siropul de tuse este gata. Se foloseşte pentru copii când au probleme cu tusea, cu tusea seacă ce nu se rupe.

E simplu de făcut şi foarte bun. Le-am făcut celor mici şi a dat rezultate. Dar ceapa nu trebuie curăţată de coajă, pentru că altfel se va prăji în zahăr. În felul acesta, iese din ea doar sucul acela de care avem nevoie”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.