Lidia Fecioru, mărturisiri terifiante despre dramele vieții! “N-am putut să iert trădarea. A luat ceva în mână și a dat în mine”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a făcut mărturisiri terifiante despre dramele trăite în tinerețe.

08 mart. 2022, 11:25
Lidia Fecioru, mărturisiri terifiante despre dramele vieții! “N-am putut să iert trădarea. A luat ceva în mână și a dat în mine”

În cadrul podcast-ului “În oglindă”, Lidia Fecioru a vorbit cu lejeritate despre dramele pe care le-a suferit în tinerețe. Bioenergoterapeutul a povestit cum s-a despărțit de primul ei soț. La doar câteva ore după cununia religioasă, aceasta a aflat că bărbatul a înșelat-o.

Lidia Fecioru, mărturisiri terifiante despre dramele vieții!

CITEȘTE ȘI: Lidia Fecioru spune cum scăpăm de energiile negative din casă : „Pune un ou pe noptieră noaptea şi dimineaţa vei vedea că este negru”“Venisem de la cununie de la biserică și m-a chemat cineva la poartă. Eu mireasă fiind m-am dus la poartă unde mă aștepta o tipă însărcinată, se vedea burta bine. Mi-a zis: „Eu n-am venit să vă despart, eu am venit să te anunț că o să avem un copil”. Eu i-am zis: „DA, vino”. Am luat-o de mână, mi-am dat floarea de pe cap și i-am zis să o țină. Și am plecat acasă. Ea a rămas. Toată lumea s-a întrebat de ce. Eu, a doua zi, m-am întrebat de ce am făcut-o pentru că puteam să fac ca oricare altă femeie care s-ar fi luptat pentru iubirea vieții ei și eu n-am făcut-o. Eu n-am făcut-o pentru că n-am putut să iert trădarea”

, povestit Lidia Fecioru, în podcast-ul “În oglindă”.

 

@madalinaneagu12 #romania#foryoupage#pentrutine#pentru___tine#pentruvoi#madalinaneagu12#tiktokromania#viral#tiktok#fy#podcast#fyp#foryou#goviral#romania🇷🇴#tiktoker ♬ TRISTE MUSIC – CARDI-P

“A luat ceva în mână și a dat în mine”

CITEȘTE ȘI: Transformă portofelul tău într-un magnet pentru bani. Obiceiul banal pe care trebuie să îl faci neapărat! Lidia Fecioru a dezvăluit tot!

Trădată de soț și agresată de mamă, Lidia Fecioru s-a refugiat în Ucraina.

“Aveam foarte mare încredere în mine pentru că eram foarte tânără. Când a venit mama acasă, mi-a tras o bătaie. A luat ceva în mână și a dat în mine. Mi-am făcut bagajele. Mi-a zis că am făcut-o de râs în tot satul. Nu știa că sunt însărcinată. Mi-am luat bagajele și am plecat în Ucraina. M-am dus în neant. Am plecat la o prietenă cu care corespondam prin scrisori. M-am dus la ea, după adresa de pe plic. Când m-a văzut a încremenit. I-am zis că vreau să lucrez și timp de opt luni am muls vacile, la fermă. Am acceptat condiția pentru că mi-au dat casă, mi-au dat tot ce am avut nevoie. Mi-au dat casa și locul de muncă. Mă gândeam doar la mine și la copil, nici nu aveam în plan să mă întorc înapoi. Cu două săptămâni înainte să nasc m-am întos, dar nu acasă la părinți, la o prietenă”, a mai povestit Lidia Fecioru.

Mai mult decât atât, Lidia Fecioru a mărturisit faptul că băiatul ei a fost trecut în acte, ca și fratele ei, o bună perioadă de timp.

“Copilul meu a fost trecut în acte, ca și fratele meu, pe numele tatălui meu. După mulți ani, eram deja în România, m-am dus acasă în Basarabia și l-am văzut pe trotuar. Ne-am oprit și i-am zis să îi fac cunoștință cu tatăl lui. El s-a coborât, s-a uitat la el și a zis că nu are tată. Acum au tată, pentru că eu m-am recăsătorit, fostul meu soț, de care am divorțat după 9 ani,  i-a înfiat și le-a dat numele, sunt Fecioru ca și mine și el este tatăl lor”, a povestit Lidia Fecioru.

@madalinaneagu12 #romania#foryoupage#pentrutine#pentru___tine#pentruvoi#madalinaneagu12#tiktokromania#viral#tiktok#fy#podcast#fyp#foryou#goviral#romania🇷🇴#tiktoker ♬ sunet original – Madalina12