Lidia Fecioru spune cum scăpăm de energiile negative din casă : „Pune un ou pe noptieră noaptea şi dimineaţa vei vedea că este negru”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, cum poate scăpa o persoană de energiile negative din prorpia casă.

04 mart. 2022, 22:54
Lidia Fecioru spune cum scăpăm de energiile negative din casă : „Pune un ou pe noptieră noaptea şi dimineaţa vei vedea că este negru”

Cum putem scăpa de energiile negative din casă sau de pe noi? Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a povestit în emisiunea Adevăruri ascunse că pentru asta este bine să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim peste tot.

Această procedură trebuie să dureze vreo cinci minute, după care oul se sparge. O altă tehnică de vindecare, dacă vrem ca toate energiile și bolile să plece de la noi, trebuie să luăm un pahar de sticlă, se sparge un ou în el, dar gălbenușul trebuie să rămână întreg și turnăm apă peste el.

Lidia Fecioru a dezvăluit cea mai simplă cură care întărește imunitatea! Toți românii trebuie să o încerce: ”Cu 30 de minute înainte de micul dejun”
Îl punem pe noptieră lângă capul nostru, seara. Se fac niște bulbuci care sunt legați de ou ca un fir”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Șase ritualuri pentru îndeplinirea dorințelor, cu Lidia Fecioru: “Din prima atrage bogăția”
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit șase ritualuri pentru îndeplinirea dorințelor.

“Cănița a avut mare succes. Deci, se ia o cănuță de lut și se pune un bănuț în ea. Să fie o monedă. Se pune puțină miere. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. De pildă, dacă vrei o casă, pui în interiorul căniței o fotografie mică cu o casă. Adaugi mierea în cană, până când aceasta depășește fotografia respectivă.

Este bine să legăm de cană o brățărică de aur sau ceva valoros. Din prima atrage bogăția. Important este să nu punem 10 dorințe într-o căniță, ci una singură, realizabilă.

Lidia Fecioru, despre criza vârstei mijlocii. Ce se întâmplă cu femeile peste 40 de ani
Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului. O lăsăm acolo, cât să prindă un asfințit și un răsărit. După care o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie se pune un inel în interior. Putem pune orice inel. Lăsăm cana acolo, până când aceasta se îndeplinește”, a spus Fecioru.

Ceaiul minune cu care Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme. Se face din ingrediente simple


loading...