Lidia Fecioru, previziuni sumbre pentru următorii doi ani! “Apar foarte multe cataclisme în perioada asta”

Lidia Fecioru, una dintre cele mai cunoscute astroloage din România, a făcut previziuni sumbre pentru următorii doi ani, punând accentul pe oamenii care aduc doar energii negative planetei noastre.

09 mart. 2022, 08:17
Lidia Fecioru, previziuni sumbre pentru următorii doi ani! “Apar foarte multe cataclisme în perioada asta”

În cadrul podcast-ului “În oglindă”, Lidia Fecioru a făcut previziuni sumbre pentru următorii doi ani. Specialista a vorbit și despre pacea de la noi din țară, dar și despre un posibil război. Aceasta este de părere că în România nu va fi niciun război, însă supraviețuirea o să  reprezinte o problemă adevărată.

Lidia Fecioru, previziuni sumbre

CITEȘTE ȘI: Lidia Fecioru, mărturisiri terifiante despre dramele vieții! “N-am putut să iert trădarea. A luat ceva în mână și a dat în mine”

 

„Pe mine mă ia groaza de anul ăsta dacă te interesează. Mă dezamăgesc de la o zi la alta, că viața noastră devine destul de complicată, că haosul care a apărut în lume…e ca și cum ai avea un lichean mare, plin cu piftie și se clatină cum se clatină piftia aia, mai moale așa. Exact așa se clatină Universul ăsta. Tot ce ține de partea negativă a oamenilor, pentru că negativul a luat amploare, are influența foarte mare asupra Terrei, în sine. 

De aici ne întrebăm de ce apar foarte multe cataclisme acum în perioada asta de un an, doi, trei…tsunami, foc nu știu unde…energia Pământului este perturbată de energia pe care o creează oamenii. Au o influență asupra Terrei…energia pe care o creează oamenii, în loc să creeze pace, echilibru, noi creăm foarte multă energie negativă. O să fie pace, război nu va fi, nu vom avea război, dar chestia asta cu chinurile…nu văd foarte bine treaba asta, mai ales în România, chestia asta cu supraviețuirea. Pe mine mă deranjează chestia asta, pentru că eu vreau să-mi cresc nepoții într-o țară frumoasă, liniștită, superbă”,  a spus Lidia Fecioru, în podcast-ul ”În Oglindă”.

Lidia Fecioru, mărturisiri terifiante despre dramele vieții!

CITEȘTE ȘI: Lidia Fecioru a dezvăluit cea mai simplă cură care întărește imunitatea! Toți românii trebuie să o încerce: ”Cu 30 de minute înainte de micul dejun”

Recent, Lidia Fecioru a vorbit cu lejeritate despre dramele pe care le-a suferit în tinerețe. Bioenergoterapeutul a povestit cum s-a despărțit de primul ei soț. La doar câteva ore după cununia religioasă, aceasta a aflat că bărbatul a înșelat-o.

Copilul meu a fost trecut în acte, ca și fratele meu, pe numele tatălui meu. După mulți ani, eram deja în România, m-am dus acasă în Basarabia și l-am văzut pe trotuar. Ne-am oprit și i-am zis să îi fac cunoștință cu tatăl lui. El s-a coborât, s-a uitat la el și a zis că nu are tată. Acum au tată, pentru că eu m-am recăsătorit, fostul meu soț, de care am divorțat după 9 ani,  i-a înfiat și le-a dat numele, sunt Fecioru ca și mine și el este tatăl lor”, a povestit Lidia Fecioru.