Lidia Fecioru, sfaturi fabuloase pentru bunul mers al căsniciei: „Dacă vrei să obţii ceva de la bărbat, îi ceri când sunteţi în pat, nu stând în uşă cu mâinile-n şolduri”

Parapsihologul Lidia Fecioru deţine secretul bunului mers al relaţiei de cuplu. Ea le face câteva recomandări nevestelor astfel încât să aibă o căsnicie funcţională.

25 ian. 2023, 17:01
Lidia Fecioru, sfaturi fabuloase pentru bunul mers al căsniciei: „Dacă vrei să obţii ceva de la bărbat, îi ceri când sunteţi în pat, nu stând în uşă cu mâinile-n şolduri”

Lidia Fecioru este de părere că liniştea în familie este sfântă şi că femeia este singura care o tulbură, tot ea fiind cea care o poate păstra. De asemenea, parapsihologul le dezvăluie nevestelor secretul obţinerii a tot ceea ce-şi doresc de la bărbat. Nu „stând în uşă cu mâinile în şold„.

Lidia Fecioru, sfaturi pentru bunul mers al căsniciei. Cum să obţii tot ce vrei de la bărbat

Eu pun pariu pe ce vreţi voi că la mijloc este clanţa muierii. Liniştea în casă este în gura femeii. Dacă vrei linişte, îl vezi nervos, lasă-l. Ţi se pare că dacă tu îl provoci, devii mai interesantă sau rezolvi situaţia? Femeilor, voi dacă vreţi ceva de la bărbaţii voştri, când sunt în pat cu voi atunci le cereţi. Nu cu mâinile în şolduri în uşă, ci în pat. Atunci îi ceri. Bărbatul în pat îţi dă tot„, a spus celebrul parapsiholog în emisiunea Fitză cu Aditză.

@aditavoicu♬ sunet original – Fiță cu Adita

Lidia Fecioru, despre vindecarea karmei de familie: „Este ca un blestem. Nimic nu e întâmplător”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit recent despre karma familiei și despre cum poți opri efectul negativ al acesteia.

Citeste si Remediu mănăstiresc care întărește imunitatea și previne AVC-ul, dezvăluit de Lidia Fecioru

Atunci când ne naştem avem karma noastră individuală, dar venim şi cu încărcătura energetică a familiei. De la începutul vieţii vedem care sunt problemele. Începem să vedem ce se repetă în viaţă. Sunt oameni care nu ies din neajunsuri sau nu le merge într-o afacere. Unii au boli destul de grave. Vedem certuri în familie şi vedem şi ce se întâmplă şi la părinţii nostri. Undeva nu se învaţă o lecţie.

Dacă părinţii tăi au fost răi, tu încearcă să nu fi la fel. Cumva să întrepţi această povară a karmei. Undeva tu trebuie să îndrepţi. Trebuie să iubeşti”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Citeste si Lidia Fecioru, reţeta celui mai puternic ceai de slăbit. Efecte miraculoase în timp scurt. Ajută şi la imunitate şi ţine departe ridurile!