Remediu mănăstiresc care întărește imunitatea și previne AVC-ul, dezvăluit de Lidia Fecioru

Parapsihologul Lidia Fecioru a dezvăluit reţeta unui leac mănăstiresc care întăreşte sistemul imunitar şi vasele de sânge, prevenind, astfel, accidentele vasculare.

20 dec. 2022, 11:55
Remediu mănăstiresc care întărește imunitatea și previne AVC-ul, dezvăluit de Lidia Fecioru

Lidia Fecioru spune că acest leac este deosebit de eficient, dar la el au acces doar persoanele care au stupi de albine sau pot face rost de produse apicole. Remediul se prepară din pulbere de albine, obţinută prin uscarea albinelor, amestecată cu alcool.

Lidia Fecioru dezvăluie reţeta remediului mănăstiresc bun pentru creşterea imunităţii şi întărirea vaselor de sânge

Am un leac foarte interesant şi m-am gândit de foarte multe ori dacă să îl dau sau nu. Şi m-am gândit totuşi să îl dau. Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine. Unele mor în mod natural.

Albinele de toamnă, cele care au murit toamna. Vara au strâns tot felul de polen, de la fiecare floare şi aceste albine se pot strânge.

Citeste si Lidia Fecioru, băutura care face minuni în orice sezon. Se bea timp de cinci săptămâni şi nicio boală nu te atinge

Le lăsăm să se usuce bine, le dăm prin maşina de râşnit sau le putem pune într-un bol şi le strivim cu mojarul. Apoi punem o lingură de praf de albine, la jumătate de litru de vodcă sau un alcool nu mai tare de 40 de grade. Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade. Le lăsăm două săptămâni la întuneric. Din când în când mai agităm.

Se pune în sticlă de sticlă, nu în plastic. Şi începem să luăm câte 15-20 de picături, de trei ori pe zi, după masă la o jumătate de oră.

Întăreşte vasele de sânge prevenind accidentele vasculare, vindecă adenomul hipofizal, frigiditatea şi prostata. Şi ridică imunitatea organismului.

E foarte veche, se făcea la mănăstiri. Faceţi această tinctură cum e tinctura de propolis„, a explicat Lidia Fecioru la Antena3.

Citeste si Lidia Fecioru, reţeta celui mai puternic ceai de slăbit. Efecte miraculoase în timp scurt. Ajută şi la imunitate şi ţine departe ridurile!