Lidia Fecioru, victima facturilor uriaşe: „Trăim într-o perioadă grea, într-o perioadă de haos”

Facturile la gaze și la energie au explodat, iar românii sunt extrem de îngrijorați, mulți dintre ei ajungând să primească facturi și de 4 sau cinci ori mai mari față de sumele pe care le-au plătit

15 oct. 2022, 18:35
Lidia Fecioru, victima facturilor uriaşe: „Trăim într-o perioadă grea, într-o perioadă de haos”

Lidia Fecioru a intrat în rândul vedetelor Tv cu facturi astronomice la energie. Bioenergoterapeutul încearcă să treacă peste aceste necazuri şi a precizat că mulți oameni muncesc în ziua de azi doar pentru confortul material, fără să existe o satisfacție personală, iar din acest motiv nici realizările nu sunt semnificative.

„Dacă vrem să avem noroc la bani, acum nu mai e moda să spun că să muncim…că muncim mult și primim foarte puțin, dar toată lumea îmi cere sfaturile cum să avem noroc la bani. Păi dacă aș știi cum să faci banii peste noapte aș avea o mulțime. Aș fi o bogătană, nu ar fi o problemă. Problema este că trebuie să începem să facem lucruri care să ne și placă.

Rareş Bogdan, despre facturile umflate: Ar trebui ca ANRE şi Ministerul Energiei să pună presiune pe furnizori, distribuitori!
De multe ori, în viață, facem lucruri care nici nu ne plac, dar trebuie să ne aducă bani, pentru că așa avem confort. Deci important este să facem și ceva care să ne placă!”, a explicat Lidia Fecioru, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Lidia Fecioru a dezvăluit că și ea este una dintre victimele facturilor mari din prezent, așa cum se întâmplă cu toți românii. Predicțiile sunt totuși sumbre pentru că există un haos în luarea deciziilor la nivel înalt, iar aceste neînțelegeri ne afectează pe noi, cetățenii.

Ce soluţie a găsit Constantin Enceanu ca să rezolve problema facturilor mari: „Eu îmi fac vara sanie şi iarna căruţă”
„Facturile, eu sunt o victimă a facturilor așa că nu e nicio problemă! Asta este situația. Trăim într-o perioadă grea, într-o perioadă de haos, ea va fi grea în continuare și este un haos de neînțelegere și nimeni nu știe cine ia hotărârile. Din cauza asta suntem în situația asta și e așa!”, a dezvăluit Lidia Fecioru.