Like Creaţa este însărcinată a doua oară. Prima imagine cu burtica: „Am primit cadoul de ziua mea”

Like Creaţa este însărcinată a doua oară. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, la câteva luni după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Eza Ștefania. Mai mult, ea le-a arătat şi prima imagine cu burtica de gravidă.

23 nov. 2021, 12:25
Like Creaţa este însărcinată a doua oară. Prima imagine cu burtica: „Am primit cadoul de ziua mea”

Like Creaţa este însărcinată a doua oară. e-a dat vestea internauților pe rețelele de socializare, chiar de ziua ei de naștere. Momentan, influencerița nu a anunțat încă sexul bebelușului, însă cert este că burtica de gravidă a început deja să fie vizibilă.

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu va deveni bunic. Fiica lui, Alexandra, este însărcinată

Like Creaţa este însărcinată a doua oară

Și anul acesta am primit mai devreme cadoul de ziua mea. O sa mai avem un bebe‘, a scris Like Creața pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LikeCreata 💫 (@likecreata)

La începutul lunii martie Like Creața a născut primul copil, pe fiica ei Eza Ștefania. La acea vreme, vloggerița postase un mesaje emoționant pe rețelele de socializare prin care le făcea fanilor „cunoștință’ cu micuța.

Hello, world! Eu sunt EZA ŞTEFANIA. Nu e frumos să stau cu spatele, dar mami zice că-s prea dulce și nu vrea să mă vadă cineva și să mă fure mai ales acum când nu poate alerga încă nu s-a recuperat în totalitate după cezariană. Daaa, știu, v-a tot zis că o să nască natural, chiar a încercat, și eu, amândouă am făcut tot ce am putut… Îmi zice luptătoarea mea.

Nu intru în detalii pentru că e tare sensibilă acum, ați văzut postarea ei de săptămână trecută, plânge și când se uita la mine, o să vă povestească ea cândva.

Până atunci vrem să-i mulțumim medicului că m-a adus pe lume sănătoasă și a avut grija de noi, atât în spital cât și pe parcursul sarcinii. Vă pup tare și abia aștept să ne vedem și face to face’. PS: de azi sunt acasă doar cu mami și cu tati, abia aștept să-i văd cum se descurcă cu mine”, scria atunci Like Creața pe rețelele de socializare.