Lidl aduce o gamă variată de produse pentru întreținerea locuinței și nu numai. Pot fi cumpărate la super-prețuri doar până la finalul acestei săptămâni

Lidl vinde produse noi pentru lucrări de întreținere și siguranță rutieră. Oferta este valabilă de luni, 19 februarie, până duminică, 25 februarie.

19 feb. 2024, 19:27
Lidl aduce o gamă variată de produse pentru întreținerea locuinței și nu numai. Pot fi cumpărate la super-prețuri doar până la finalul acestei săptămâni
Oferte de neratat la Lidl, până la finalul săptămânii

Noi produse în gama Lidl, pe care nu strică să le ai în casă. Spre exemplu, mașina de înșurubat Parkside este un instrument versatil, ideal pentru proiectele de bricolaj. Cu un cuplu maxim de desfacere de 500 Nm și un cuplu maxim de strângere de 100 Nm, își poate face treaba cu ușurință.

Cu 4 tubulare incluse și un element de fizare a accesoriilor pătrat de 1/2, este un instrument esențial pentru atelierul tău. Costă doar 199 de lei.

Citește și: Ofertele mult așteptate de români au început la Lidl de luni, 19 februarie. Cine se grăbește, produse la preț bun găsește!

Camera de bord OSRAM este un alt produs din oferta Lidl care oferă siguranță și protecție în trafic. Cu senzor pentru modul de parcare, această cameră înregistrează toate evenimentele importante de pe drum. Este dotată cu vedere de noapte îmbunătățită și un unghi de filmare de 100 de grade. Camera se vinde la prețul de 229 de lei, fiind o investiție mică pentru siguranță pe drum.

O pompă de ulei este esențială pentru întreținerea autoturismelor. Cu un debit de ulei de motor de circa 0,2 litri/minut și de 1,5 litri/minut pentr motorină și termoulei, pompa este ideală pentru schimburile de ulei și alte lucrări de întreținere ale autovehiculului. Este disponibilă la doar 59,99 lei.

Citește și: Prețul țigărilor crește din nou de la 1 aprilie. Cu cât va crește acciza și cum vor fi impactați fumătorii

Lidl are în oferta sa și un aspirator umed-uscat cu funcție de suflare, disponibil la doar 199 de lei. Are o putere de aspirare de 200 de Airwatt cu un volum al recipientului de 19,8 L.

Toate produsele enumerate sunt disponibile în magazinele Lidl, la preșuri accesibile, raportul calitate-preț fiind unul excelenet, potrivit go4it.ro.