LIDL anunţă noi surprize pentru clienţi. Ce trebui să faci ca să primeşti cupoane de cumpărături în valoare de 100 de lei

LIDL îşi răsplăteşte clienţii care donează sânge cu vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei. Retailerul şi Google au lansat, în parteneriat cu Asociaţia HEM, o campanie numită "DateToDonate. Împreună donăm speranță".

29 oct. 2021, 09:23
LIDL anunţă noi surprize pentru clienţi. Ce trebui să faci ca să primeşti cupoane de cumpărături în valoare de 100 de lei

LIDL anunţă noi surprize pentru clienţi. Retailerul oferă donatorilor de sânge cupoane de cumpărături în valoare de 100 de lei, utilizabile prin aplicația Lidl Plus, disponibilă gratuit în magazinele virtuale Google Play și App Store.

LIDL îşi răsplăteşte clienţii care donează sânge cu vouchere de cumpărături

Lidl România şi Google au lansat o campanie de susţinere a donării de sânge. Campania se numeşte „#DateToDonate. Împreună donăm speranță”.

Citeşte şi Mega-ofertă la Lidl, este GRATUIT. Clienţii trebuie să facă un singur lucru pentru a pleca cu coşul plin fără să plătească

„Potrivit datelor furnizate de Centru de Transfuzii Sanguine București, cantitatea de sânge necesară transfuziilor și operațiilor este cu peste 25% mai mică față de perioada pre-pandemie, când era oricum insuficientă”, anunţă organizatorii.

Retailerul anunţă că primii 5.000 de donatori vor primi cupoane de cumpărături în valoare de 100 de lei. Pentru a se înscrie în campanie, românii trebuie să intre pe pagina dedicată a platformei (deținută și administrată de Asociația HEM) unde trebuie să încarce o poză cu dovada donării – codul și data din carnetul de donator sau adeverința din ziua donării.

De asemenea, Google investește în campanie 100.000 de dolari sub forma de promovare pe YouTube.

„Campania este centrată în jurul ideii de a-ți înfrânge teama, iar soluția pe care o propunem este mersul la centrul de donare împreuna cu o persoana apropiată. Avem nevoie de implicare, în aceste momente critice, când fiecare mililitru de sânge donat contează pentru persoanele aflate în suferință!”, a declarat Florin Pravai, Head of Domestic Market în cadrul Google România, potrivit go4it.ro.

Campania #DateToDonate va fi promovată de mai multe celebrități locale, posturi de radio și organizații. Aceasta va dura până pe 15 decembrie.

Citeşte şi Lidl se retrage de pe piaţa serviciilor turistice din România din cauza crizei COVID-19. Cum trebuie să procedeze persoanele care au cumpărat pachete de vacanţă