LIDL anunţă noi surprize pentru clienţi. Produsele pe care le primeşti GRATIS în toate magazinele

LIDL vine cu noi surprize pentru clienţii fideli. Retailerul anunţă că cei care îşi fac cumpărăturile în magazinele sale pot beneficia de anumite produse gratuite.

21 aug. 2022, 20:07
LIDL anunţă noi surprize pentru clienţi. Produsele pe care le primeşti GRATIS în toate magazinele

LIDL anunţă noi surprize pentru clienţi. Pe lângă reducerile semnificative din magazine, românii pot primi şi anumite produse gratuit.

LIDL anunţă noi surprize pentru clienţi. Ce primeşti gratis dacă îţi faci cumpărăturile aici

Citeşte şi Vouchere alimente 2022. Anunţul pentru milioane de români făcut de Lidl pentru cei care au carduri sociale

Retailerul german anunţă reduceri semnificative la o gamă variată de produse, în toate magazinele din România. De exemplu, porumbul dulce fiert costă în această perioadă cu 21% mai puţin. De asemenea, micii de porc sunt cu 25% mai ieftin, iar îngheţata la cornet costă cu 20% mai puţin decât de obicei.

Surprizele nu se opresc aici. Cei care vor să cumpere chifle ţărăneşti vor mai primi una în plus gratuit din partea retailerului. La fel se întâmplă şi în cazul perlelor de brânză cu smântână, cumperi una şi primeşti două.

De asemenea, clienţii LIDL pot cumpăra doar în această perioadă salam ardelenesc cu doar 5 lei, iar untul aromatizat costă mai puţin cu 30%.

Reduceri importante sunt şi la capitolul dulciuri. De exemplu, ciocolata crocantă cu cereale în interior este mai ieftină acum cu 28%.

Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania, operat de concernul Lidl Stiftung & Co. KG cu sediul în orașul Neckarsulm. Lidl deține peste 10.000 de magazine la nivel internațional. Acestea se află situate în Germania, Franța, Austria, Belgia, precum și în alte țări din Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Nord și Europa de Est.

Lidl a intrat pe piața din România în anul 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. În cursul anului 2011, magazinele Plus au fost redenumite în Lidl, iar în 2021, rețeaua a ajuns la peste 290 de magazine, 5 sedii logistice și peste 9000 de angajați.

Citeşte şi Rechizite şcolare, în oferta Lidl de săptămâna viitoare. Cât vor cheltui părinţii la începutul acestui an şcolar