Rechizite şcolare, în oferta Lidl de săptămâna viitoare. Cât vor cheltui părinţii la începutul acestui an şcolar

Mai puţin de trei săptămâni până la redeschiderea şcolilor şi începerea anului şcolar 2022 - 2023. Sunt ultimele zile de vacanţă, iar părinţii au început deja să facă cumpărături pentru a-i pregăti pe elevi pentru şcoală.

17 aug. 2022, 14:48

Rechizite şcolare, în oferta Lidl de săptămâna viitoare. Comerciantul oferă la vânzare ghizdane, penare echipate, dar şi caiete, instrumente de scris, pensule de desen şi hârtie colorată.

De asemenea, oferta Lidl de rechizite şcolare cuprinde şi aparat de laminat, mape, cretă, tablă de scris şi cărţi pentru copii.

Citeşte şi: Limba română „este foarte probabil” să fie probă separată, cu gramatică la Bacalaureat. Declaraţie de ultima oră a ministrului Educaţiei

De exemplu, un penar echipat (conţine 12 carioci, 6 creioane colorate, trei agrafe, un creion, ascuţitoare, radieră, riglă, echer, pix, orar şi două radiere separabile la creion) va costa 34.99 lei.

Un set de carioci – 30 de culori – de la Herlitz va costa 17.99 lei. Acelaşi preţ este valabil şi pentru un set de creioane colorate – 24 de bucăţi.

O ascuţitoare dublă pentru creioane va costa 5.99 lei, iar o foarfecă la fel.

În oferta Lidl mai regăsim rucsac şi penar, disponibil în două culori – verde sau roşu, la 69.99 lei. Un caiet A4 cu spirală şi 100 de pagini costă doar 6,99 lei.

Pentru cei mai mici găsiţi la Lidl bloc cu foi colorate pentru creaţie la preţ de 13,99 lei.

Citeşte şi: NOUL AN ŞCOLAR vine cu scandaluri vechi. Sindicatele ameninţă cu greva din cauza salarizării profesorilor

Un set de pixuri cu gel – 30 de bucăţi colorate va costa 19,99 lei.

În ofertă regăsim şi caiete pentru elevi: caiet format A5 de 24 de pagini, 48 de pagini sau 80 de pagini la preţuri cuprinse între 1.39 – 2.79 lei.

De asemenea, caietele dictando sau matematică A4 au preţuri cuprinse între 3,59 – 6,49 lei.

Găsiţi şi caiete de biologie, geografie, muzică şi bloc de desen.