LIDL anunță oferta anului! Retailerul german dă o mașină GRATIS până la finalul lui 2022. Ce trebuie să facă românii

LIDL le-a pregătit românilor o surpriză de proporții, la sfârșit de an. Retailerul german oferă gratis o mașină Volvo XC90, până la finalul acestui an, dar și 3 fotolii de masaj Masatto sau 5 laptop-uri HP Envy x360.

30 dec. 2022, 15:50
LIDL anunță oferta anului! Retailerul german dă o mașină GRATIS până la finalul lui 2022. Ce trebuie să facă românii

LIDL anunță oferta anului! Pe tot parcursul anului LIDL, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarket-uri din România, le-a oferit clienților săi numeroase surprize, iar ca să încheie 2022 într-un stil caracteristic, retailerul german le-a pregătit românilor o ofertă senzațională.

Citește și Surpriza de la Lidl înainte de Revelion 2023, se lichidează stocurile de Crăciun. Preţuri imbatabile la băuturi. Cât costă şampania şi romul cubanez!

LIDL anunță oferta anului!

Recent, LIDL i-a anunțat pe clienții din România că oferă gratis o mașină Volvo XC90, până la finalul anului 2022, dacă vor achiziționa din supermarket-urile sale produse din gama Deluxe.

Astfel, cei care vor cumpăra aceste produse se pot înscrie până pe data de 31 decembrie 2022 în cursa care le poate aduce mașina Volvo XC90.

Însă mașina nu este singurul premiu pe care LIDL îl pune la bătaie. Cei care se înscriu în promoția LIDL pot să câștige 3 fotolii de masaj Masatto sau 5 laptop-uri HP Envy x360.

Cei care sunt interesați de această ofertă pot intra pe site-ul LIDL România pentru a afla mai multe detalii despre promoția care se va încheia pe data de 31 decembrie 2022.

Promoția a început încă din data de  14 noiembrie, iar românii care au un produs Deluxe pe un bon fiscal de minimum 100 de lei, trebuie să înscrie codul unic de pe bonul într-un formular electronic de pe site-ul LIDL sau prin SMS la 1814 pentru a câștiga unul dintre premiile uluitoare.

Citește și Schimbare radicală în magazinele LIDL. Atenţie mare la etichetele produselor cumpărate de toată lumea