Lidl anunță oferte BOMBĂ pentru gospodinele care se pregătesc de Sărbători. Produsele care le vor fi de mare ajutor în bucătărie. Va fi bătaie la rafturi

Lidl a intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă și le-a pregătit gospodinelor surprize de proporții. Retailerul german a anunțat, în ajun de Moș Nicolae, mai multe oferte la diverse produse electrocasnice, care le vor fi de mare ajutor în bucătărie gospodinelor atunci când vor pregăti mesele festive.

05 dec. 2022, 21:34
Lidl anunță oferte BOMBĂ pentru gospodinele care se pregătesc de Sărbători. Produsele care le vor fi de mare ajutor în bucătărie. Va fi bătaie la rafturi

Lidl anunță oferte BOMBĂ pentru gospodinele care se pregătesc de Sărbători. Lidl a intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă și le-a pregătit gospodinelor surprize de proporții. Retailerul german a anunțat, în ajun de Moș Nicolae, mai multe oferte la diverse produse electrocasnice, care le vor fi de mare ajutor în bucătărie gospodinelor atunci când vor pregăti mesele festive.

Citește și LIDL vine cu oferte BOMBĂ pentru românii care vor să se pregătească de Sărbători din timp. Va fi bătaie la rafturi

Lidl anunță oferte BOMBĂ pentru gospodinele care se pregătesc de Sărbători

În această săptămână, retailerul german s-a gândit la gospodinele care se gândesc cu groză la pregătirile pe care trebuie să le facă pentru mesele de sărbători și le-a pregătit o ofertă extrem de variată de electrocasnice pentru bucătărie, sub marca Silvercrest Kitchen Tools.

Astfel, româncele care vor să termine cât ai zice pește bucatele de sărbători au la dispoziție o mașină electrică de tocat carne este disponibilă la prețul de 249 de lei. În cutie sunt incluse trei discuri cu perforații de mărimi diferite: 7 mm, 5 mm și 3 mm. Setarea dispozitivului se face prin intermediul unui panou de tip soft touch. Mașina, cu putere de 350 W, poate prelucra maxim 1 kg de carne pe minut.

De asemenea, ca să mențină prospețimea mâncărurilor la Lidl vor găsi un aparat de vidat,  disponibil la prețul de 149 de lei. Pachetul include garnitură de schimb și diverse accesorii. Seturi de 25 de pungi (25 x 30 cm) sau 50 de pungi (15 x 25 cm) pentru vidat sunt disponibile separat la prețul de 30 de lei.

Mai mult, în oferta retailerului german intră și un robot de bucătărie cu putere de 900 W, care poate fi cumpărat la prețul de 699 de lei. Dispozitivul include cântar integrat în castron și vine cu accesorii pentru frământare, amestecare, mixare și bătut.

Pentru mai multă precizie, Lidl are în ofertă și cântare de bucătărie, la prețul de 35 de lei bucata. Cântarele suportă o greutate maximă de 5 kg, au ecrane LCD și funcționează cu baterii.

Retailerul german anunță că toate aparatele Silvercrest Kitchen Tools vin cu o garanție de 3 ani.

Citește și Kaufland vine cu oferte BOMBĂ pentru români. Cele mai căutate produse din această perioadă sunt reduse cu 50%. Va fi bătaie la rafturi