Lidl are promisiuni mari pentru români. Hipermarketul oferă super premii clienților interesați

Lidl România îi anunță oficial pe clienți săi cu privire la o nouă promoție și promit oferte interesante pentru fiecare cumpărător fidel.

03 mart. 2023, 12:27
Lidl are promisiuni mari pentru români. Hipermarketul oferă super premii clienților interesați
Lidl vine cu surprize inedite pentru clienții fideli

Lidl, un lanț de supermarketuri cu un număr mare de magazine în toată țara, își anunță clienții în mod oficial cu privire la un lucru care le este oferit gratuit, cu o promisiune despre care toți românii care își fac cumpărăturile aici frecvent trebuie să știe.

Retailerul a decis să ofere clienților din toată țara posibilitatea de a câștiga cupoane de fidelitate în baza cumpărăturilor pe care le fac în magazine, acestea fiind oferite celor care folosesc aplicația Lidl Plus și își scanează codul de fiecare dată când cumpără ceva din oricare dintre magazinele Lidl din România.

Citește și: Decizie neașteptată la Lidl, după ce retailerul a anunțat că va retrage treptat produsele din carne de pe piață

Citește și: Ce fructe pune Lidl pe raft? De unde provin majoritatea fructelor și legumelor vândute de marele lanț de magazine

În cadrul aplicației celor de la Lidl există o roată cu surprize, iar în momentul în care faceți cumpărături de minim 50 de lei, o puteți învârti pentru a avea șansa de a câștiga un cupon care oferă posibilitatea de a cumpăra diverse produse disponibile în magazine.

Campania se derulează deja de ceva timp, așa că este disponibilă în toate orașe din România. Campania are loc în perioada 27.02 – 12.03.2023.