LIDL face concurenţă programelor sociale ale Guvernului: ce români primesc vouchere de cumpărături de 250 de lei

LIDL Romania ii anunta pe romanii din toata tara in legatura cu o decizie foarte importanta in baza careia le ofera gratuit romanilor vouchere de cumparaturi in valoare de 250 de LEI fiecare, si o camera Instant Polaroid.

24 aug. 2022, 16:57
LIDL face concurenţă programelor sociale ale Guvernului: ce români primesc vouchere de cumpărături de 250 de lei

Puteti vedea mai jos ca totul face parte din campania Back to School pe care cei de la LIDL Romania o deruleaza in tara noastra in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa le ofere romanilor motive sa cumpere produse din magazinele sale.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie pentru toti clientii din tara noastra, iar dupa cum puteti vedea si din mesajul de mai jos, nu trebuie sa faceti prea multe pentru a va inscrie la el. Pentru a va inscrie in aceasta promotie trebuie doar sa lasati un comentariu cu un raspuns la intrebarea pusa de catre LIDL Romania, si sa completati formularul pe care compania l-a creat pentru cei care vor sa participe si sa castige tot ceea ce ne ofera acum.

ANAF a început controale masive, mii de români sunt vizaţi de Fisc
LIDL nu ne cere sa cumparam anumite produse din magazinele sale pentru a putea participa la aceasta promotie speciala, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. Avand in vedere ca exista o serie de conditii foarte simple pentru a participa la promotia derulata de catre LIDL Romania pentru noi, n-ar strica sa profitati de ea pentru ca premiile care sunt oferite de catre companie sunt unele interesante, si nu sunt oferite foarte des pentru noi, anunţă idevice.ro.

LIDL Romania deruleaza acest concurs doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, astfel ca avem numai cateva zile la dispozitie pentru a ne inscrie si a avea sansa de a castiga premiile oferite. Voucherele in valoare de 250 de LEI fiecare pe care LIDL ni le da pot fi folosite pentru cumparaturi in oricare dintre magazinele din tara, pentru orice fel de produse, asa ca merita sa aveti in vedere promotia pentru a castiga toate premiile bune care sunt oferite.

Salarii majorate doar pentru unii bugetari. Avertismentul BNR către Guvern: „E ca o maşină cu două volane”
LIDL Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceasta promotie speciala, asa ca daca doriti sa le aflati, puteti merge acolo pentru a vedea ceea ce ne spune acum.