LIDL îşi premiază clienţii din toată ţara. Cum poţi câştiga o maşină sau un telefon de ultimă generaţie

LIDL îşi premiază clienţii cu ocazia aniversării de 10 ani. Retailerul pune la bătaie 10 maşini Mini Cooper Countryman, 10 telefoane Samsung Galaxy şi 10.000 de vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei.

01 nov. 2021, 20:41
LIDL îşi premiază clienţii din toată ţara. Cum poţi câştiga o maşină sau un telefon de ultimă generaţie
LIDL îşi premiază clienţii din toată ţara. Cum poţi câştiga o maşină sau un telefon de ultimă generaţie

LIDL sărbătoreşte 10 ani cu oferte de zece pentru clienţii săi. Retailerul german anunţă premii uriaşe pentru toţi cei care trec pragul magazinelor sale.

LIDL, anunţ important pentru clienţi. Cum poţi câştiga un Mini Cooper

Retailerul german îi premiază pe românii care îşi fac cumpărăturile în magazinele sale cu ocazia aniversării de 10 ani. Aceştia pot câștiga prin tragere la sorți 10 mașini Mini Cooper Countryman, 10 telefoane mobile Samsung Galaxy S20 FE 2021 128 GB Cloud Navy și 10.000 vouchere de cumpărături în valoare de 100 lei prin aplicația Lidl Plus.

Citeşte şi Surpriza de la LIDL înainte de Crăciun, produsele se află de azi la raft. Preţuri mai mici ca de Black Friday!

„Sărbătorește 10 ani de Lidl alături de noi cu oferte de zece, apoi înscrie un bon de minimum 70 lei și poți câștiga premii aniversare. Completează acum formularul de înscriere, sau te poți înscrie prin SMS la 1817”, anunţă Lidl România. 

Premiile vor fi acordate prin trageri la sorți săptămânale: în fiecare săptămână se va desemna câștigătorul unei mașini Mini Cooper Contryman, a unui telefon mobil Samsun Galaxy S20 F3 și 1.000 de câștigători ai câte unui voucher de cumpărături Lidl în valoare de 100 lei.

Românii se pot înscrie la concurs până pe 14 noiembrie.

Prima săptămână din luna noiembrie aduce reduceri deloc de neglijat la produsele puse în vânzare în supermarket-uri. În săptămâna 1-7 noiembrie 2021, clienții Lidl se vor bucura de oferte la o gamă largă de produse, de la carne, fructe, legume sau lapte, până la articole vestimentare, electrocasnice sau alte obiecte de uz casnic.

Cumpărătorii care ajung în magazine în perioada menționată mai pot găsi reduceri de 26% la o selecție de măsline grecești, care pot fi cumpărate la prețul de 5,49 lei.  Cei cărora le plac dulciurile pot profita de oferta retailerului la tort de ciocolată și vanilie, care poate fi cumpărat la prețul de 20,99 lei (reducere de 30%). Una din ofertele care cu siguranță vor profita clienții este o reducere de 30% la caserolele de carne tocată porc-vită, care poate fi achiziționată la prețul de 8,99 lei în perioada 1-7 noiembrie 2021.

Citeşte şi Mega-ofertă la Lidl, este GRATUIT. Clienţii trebuie să facă un singur lucru pentru a pleca cu coşul plin fără să plătească