LIDL, noi suprize pentru clienţi. Ce trebuie să faci ca să primeşti GRATUIT vouchere de 100 de lei

LIDL revine cu noi suprize pentru clienţi. Retailerul pune la bătaie 10 vouchere în valoare de 100 de lei, iar tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi emisiunea "Prăjeli în Bucătărie" prezentată de chef Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits. Pe lângă cele 10 vouchere, mai puteţi câştiga şi alte premii grozave.

27 ian. 2022, 16:49
LIDL, noi suprize pentru clienţi. Ce trebuie să faci ca să primeşti GRATUIT vouchere de 100 de lei

LIDL, noi suprize pentru clienţi. De data aceasta, surprizele au legătură cu emisiunea „Prăjeli în Bucătărie”, emisiune prezentată de chef Florin Dumitrescu şi de Andrei Aradits.

LIDL, noi surprize pentru clienţi

Românii au şansa de a câştiga premii inedite dacă urmăresc emisiunea sponsorizată de retailerul german. LIDL pune la bătaie două camere video sport, două seturi pentru magie şi 10 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare.

Citeşte şi Video! Mesajul viral pe Tik Tok de la Lidl de la raionul cu banane! Ce îi roagă supermarketul pe clienții care cumpără banane e genial!

Pentru a câştiga unul dintre premiile de mai sus, tot ce trebuie să faci este să urmăreşti emisiunea „Prăjeli în Bucătărie”, apoi să laşi un comentariu la cea mai recentă ediţie publicată pe Youtube şi să spui ce titlu ai da unei piese de teatru despre viața. După ce urmaţi toţi aceşti paşi, intraţi automat în competiţie.

Prin intermediul emisiunilor sale de gătit, LIDL îşi doreşte să-i ajute pe români să descopere cele mai bune reţete pentru a prepara mâncăruri speciale de care să se bucure alături de cei dragi.

Chef Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits, împreună cu invitaţii lor speciali, se vor ocupa de prepararea celor mai delicioase şi inedite reţete.

De asemenea, pentru că s-au împlinit 10 ani de când LIDL face parte din vieţile românilor, retailerul pune la bătaie 10.000 de vouchere de câte 100 de lei, zece Mini Cooper Countryman şi 10 telefoane Samsung Galaxy S20FE. Pentru a avea şansa să câştigi unul dintre aceste premii trebuie să faci cumpărături în valoare de 70 de lei.

„Sărbătorește 10 ani de Lidl alături de noi cu oferte de zece, apoi înscrie un bon de minimum 70 lei și poți câștiga premii aniversare. Completează acum formularul de înscriere, sau te poți înscrie prin SMS la 1817. Succes!”,scriu reprezentanţii LIDL.

Desigur că de-a lungul timpului, retailerul german i-a obişnuit pe români cu tot felul de surprize. Pe lângă ofertele speciale din fiecare săptămână, clienţii fideli au şansa de a beneficia zilnic de cele mai bune promoţii datorită aplicaţiei LIDL PLUS.

Citeşte şi Cât sunt salariile la LIDL şi Kaufland! Care este supermarketul surpriză care oferă 4.000 Ron în mână tuturor angajaţilor din România!