LIDL, oferte pentru buzunarele golite de Sărbători. Va fi îmbulzeală mare în weekend la rafturi!

Lidl a publicat o parte din ofertele pe care le va avea în magazine săptămâna viitoare, iar la categoria auto sunt două produse care ne-au atras imediat atenția.

06 ian. 2023, 11:08
LIDL, oferte pentru buzunarele golite de Sărbători. Va fi îmbulzeală mare în weekend la rafturi!

Lidl îşi ţine clienţii apropae cu oferte aproape zilnice. De exemplu, un aspirator Parkside cu funcție de spălare va fi disponibil, începând de luni, 9 ianuarie, la prețul de 499 de lei. Produsul poate fi folosit pentru curățarea scaunelor și tapițeriilor din automobile, dar și pentru a spăla covoare, canapele sau fotolii.

Aspiratorul are o rată de pulverizare de 1 litru / minut și furtun de aspirare cu lungime de 2 metri. Rezervorul pentru apă și detergent este detașabil. Cablul de alimentare de la priză are o lungime generoasă, de 7,5 metri. Aparatul aere putere de 1.600 W și rezervor de praf și murdărie cu capacitate de 20 de litri. Aspiratorul Parkside va beneficia de garanție de 3 ani.

Pentru curățarea zonelor greu accesibile din automobile, precum grilele de la sistemele AC sau zonele cu multe butoane de pe borduri, la Lidl va fi disponibil un gel Ultimate Speed.

Acest compus de tip „slime” se mulează peste elemente (butoane, ornamente, rotițe etc.) și intră în spațiile greu accesibile, iar praful și murdăria de acolo aderă la suprafața sa. Gelul, care poate fi reutilizat, va costa 25 de lei.

Lidl aduce 2 produse utile pentru cei care doresc să trăiască mai sănătos în 2023

Lidl va avea în ofertă săptămâna viitoare o gamă largă de produse pentru fitness. Printre acestea sunt două care pot fi atractive pentru pasionații de gadgeturi.

Un ceas de fitness Silvercrest va fi disponibil la prețul de 199 de lei. Dispozitivul monitorizează somnul, numărul de pași făcuți, caloriile arse, saturația oxigenului în sânge sau ritmul cardiac.

LIDL lichidează stocurile de Crăciun, va fi bătaie la raft de joi. Preţuri de chilipir la sute de produse. Vedeta sunt mici din porc Mangaliţa!
Ceasul are display cu diagonala de 1,3” (rezoluție de 240 x 240 pixeli), oferă suport pentru mai multe tipuri de exerciții fizice (greutăți, jogging, alergare pe bandă, bicicletă etc.), afișează notificări din telefon și beneficiază de protecție avansată la murdărie și apă (IP68). Curelele dispozitivului sunt potrivite pentru încheieturi de mâini cu diametru cuprins între 120 și 210 mm.

Lidl elimină complet multe produse de pe rafturi, nu vor mai putea fi cumpărate din 2023
Autonomia ceasului poate ajunge, potrivit producătorului, la 7 zile. Produsul va beneficia de garanție de 3 ani. Atrage, de asemenea, atenția sticla de fitness magnetică, care va costa 40 de lei. Produsul, vândut sub marca proprie a Lidl Crivit, poate fi atașat de diferite elemente metalice, precum aparatele de fitness de la sală. Sticla are capacitate de 0,8 litri.