Lidl România a dat lovitura cu acest produs. Preț genial: e prezent de joi în magazine

Lidl lansează săptămâna aceasta un nou produs electronic sub marca proprie SilverCrest. Astfel, lanțul german de supermarketuri va scoate la vânzare o pereche de căști true wireless (TWS).

06 iul. 2021, 18:22
Lidl România a dat lovitura cu acest produs. Preț genial: e prezent de joi în magazine

Lidl România a dat lovitura cu acest produs. Căștile sunt compatibile cu asistenții digitali Apple Siri și Google Assistant. Prin urmare, utilizatorii vor putea răspunde la telefon, prin intermediul comenzilor vocale, dar pot și să oprească muzica sau să treacă la melodia următoare.

Lidl România a dat lovitura cu acest produs

Dispozitivele au certificare IPX4, fapt care înseamnă că oferă o rezistență medie la apă. Căștile wireless pe care Lidl o să le vândă vor putea fi folosite deci și pe vreme ploioasă sau în timpul antrenamentelor, atunci când utilizatorii transpiră. De asemenea, căștile true wireless SilverCrest pot fi controlate și cu ajutorul butoanelor încorporate. Cutia are trei LED-uri care arată nivelul acumulatorului ei. La o încărcare completă, aceste căști oferă trei ore de autonomie. De menționat este că produsul ajunge în magazine joia aceasta, la prețul de 100 de lei. Căștile au o garanție de trei ani.

Lider nou pe piața retailului alimentar din România. Lidl trece peste Kaufland

De altfel, cei de la publicația britanică Wich? au testat aceste căști pe care Lidl le va oferi cumpărătorilor și au ajuns la concluzia că ele oferă un sunet decent. Tot în această săptămână, Lidl o să vândă o tabletă Lenovo Tab M7. Dispozitivul acesta are display cu diagonașa de 7”, cu rezoluție de 1.024 X 600 pixeli, procesor quad-core MediaTek (model MTK 8321), 1 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 16 GB.