Kaufland anunță schimbări în toate magazinele. Românii se vor putea bucura de cele mai mici prețuri pentru o varietate de produse

Kaufland a anunțat un val de reduceri în toate magazinele din România, astfel încât toți cetățenii să se poată bucura de cele mai bune prețuri.

02 mart. 2023, 08:43
Kaufland anunță schimbări în toate magazinele. Românii se vor putea bucura de cele mai mici prețuri pentru o varietate de produse
Reduceri de nerefuzat la Kaufland

Kaufland, un lanț de hypermarket-uri foarte popular în România, are un număr foarte mare de magazine deschise în țară. Lanțul a anunțat noi schimbări care au devenit valabile de la 1 martie pentru milioane de oameni.

Un nou catalog cu oferte este disponibil de ieri în mod oficial pentru toate magazinele și toți clienții din țară.

Citește și: Produsele cu care Kaufland dă lovitura luna aceasta. Apar pe rafturilor tuturor magazinelor din țară

Kaufland a hotărât să ofere clienților o serie de noi reduceri speciale în cadrul magazinelor, fiind concepute în ideea de a-i ajuta pe români să se bucure de prețuri mult mai bune pentru o varietate de produse care în mod normal nu sunt atât de ieftine.

Conform lanțului de magazine, prețurile speciale care sunt oferite în acest moment, sunt disponibile o perioadă limitată de timp, dar se găsesc în toate magazinele din țară, și nu sunt singurele surprize speciale oferite.

Citește și: Televizoarele ieftine la eMAG, reduceri colosale pentru multe gadgeturi la Lidl de luni!

Separat de cataloagele sale, Kaufland are diverse alte campanii promoționale de care oamenii se vor putea bucura, unele aducând prețuri extrem de bune pentru produsele aflate la vânzare. Cei care sunt interesați de reduceri pot urmări ofertele direct din magazinul online, potrivit idevice.ro.