LIDL România, notificare de Crăciun către clienţi. Vouchere gratuite oferite de lanţul de magazine, ofertă limitată!

LIDL Romania a decis ca inainte de Craciun sa le dea clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare.

14 dec. 2022, 23:00
LIDL România, notificare de Crăciun către clienţi. Vouchere gratuite oferite de lanţul de magazine, ofertă limitată!
Lidl are oferte perfecte de Sărbători!

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu cele mai multe locatii in toata Romania, a publicat o notificare foarte importanta inainte de Craciun, iar asta pentru ca anunta in mod oficial ceea ce le da gratuit romanilor. Vorbim despre o noua campanie speciala pe care LIDL Romania o desfasoara inainte de Craciun in Romania in aceasta perioada, una de care oricine ar trebui sa profite, pentru ca ne aduce vouchere de cumparaturi gratuite.

LIDL Romania a decis ca inainte de Craciun sa le dea clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare, daca aleg sa participe la aceasta promotie. Puteti vedea si in mesajul de mai jos ca LIDL Romania ofera 7 fierbatoare de apa de la Electrolux impreuna cu 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEi fiecare, iar in cazul celor din urma, putem face cumparaturi din oricare dintre locatiile tarii.

Produse la prețuri incredibil de mici la Lidl începând de mâine. Clienții vor da năvală în magazine

LIDL Romania le cere romanilor din toata tara sa faca cumparaturi de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale in urmatoarea perioada, insa printre ele trebuie sa se afle si produsul bio secret din cel mai recent episod al show-ului Chef Bio. Daca indeplinitia ceste doua conditii, atunci puteti participa la promotia celor de la LIDL Romania prin inscrierea bonului vostru de cumparaturi direct in website-ul companiei, iar asa va asigurati ca aveti sanse de castig.

Citește și : Oferte incredibile la Dedeman și Lidl în prag de sărbători. Decorațiuni disponibile la prețuri foarte mici

LIDL Romania stie foarte bine cat de mare este dorinta multor romani de a castiga premii precum cele despre care vorbim acum, mai ales in perioada Craciunului, iar asta deoarece voucherele pot ajuta la cumparaturi pentru masa de Craciun. Cei de la LIDL Romania desfasoara aceasta campanie speciala in toate locatiile din tara noastra, deci in mod teoretic putem merge in oricare dintre ele pentru a cumpara produsele dorite, si a beneficia de promotie.

LIDL Romania nu este singurul lant de supermarket-uri care in aceasta perioada are promotii de acest gen, deci daca sunteti interesati de ele, le puteti gasi si la alte lanturi acum.

 

Electronice din categorii populare, disponibile în curând la Lidl pentru a fi oferite cadou

Lidl va introduce în ofertă mai multe gadgeturi și electronice care pot fi oferite cadou de Sărbători. Pe lângă televizorul smart Samsung, care este produsul vedetă al săptămânii, în magazine vor mai putea fi găsite două modele de căști Silvercrest și un rucsac Topmove.

O pereche de căști Bluetooth, de tip on-ear, va fi disponibilă la prețul de 129 de lei. Potrivit producătorului, autonomia oferită de bateria încărcată complet este de 4 ore. Banda pentru cap este ajustabilă, iar pe una dintre cupe se găsesc butoanele pentru comenzi. Citește și: Ofertele Lidl și Dedeman: 5 decorațiuni „wow” de exterior, disponibile cu preț bun

Un model de căști cu fir, tot de tip on-ear, va putea fi achiziționat de asemenea de la Lidl la prețul de 50 de lei. Căștile pot fi ajustate pentru a se potrivi pe capul utilizatorului, au cablu cu lungime de 1,2 metri și telecomandă pentru comenzi pe fir.

Totodată, un rucsac pentru laptop cu elemente reflectorizante va putea fi cumpărat la prețul de 129 de lei. Aceasta are compartiment dedicat pentru tabletă (cu ecran cu diagonala de maxim 12,5 inch). Rucsacul, cu dimensiunile 27 x 45 x 13 cm, poate acomoda laptopuri cu display de maxim 15 inch. Acest model are capacitate de 17 litri, suportă o greutate maximă de 8 kg și are fermoare YKK. Pe partea din spate care face contact cu spatele purtătorului sunt disponibili bureți pentru un confort mai mare. Cele trei produse intră în oferta Lidl joi, 15 decembrie. Produsele vor beneficia de garanție de 3 ani.