Oferte incredibile la Dedeman și Lidl în prag de sărbători. Decorațiuni disponibile la prețuri foarte mici

Mai este puțin și se apropie sărbătorile de iarnă, așa că toată lumea a luat cu asalt magazinele. Atunci când vorbim despre decorarea casei, cu siguranță vrem să fie ceva deosebit.

13 dec. 2022, 14:49
Oferte incredibile la Dedeman și Lidl în prag de sărbători. Decorațiuni disponibile la prețuri foarte mici

Crăciunul este sărbătoarea pe care toți o așteaptă. Pe lângă masa tradițională, decorarea căminului le dă bătăi cap multora dintre noi. Lidl și Dedeman vine în înâmpinarea oamenilor cu oferte de nerefuzat la decorațiuni pentru Crăciun.

Oferte incredibile la Dedeman și Lidl în prag de sărbători. Decorațiuni disponibile la prețuri foarte mici

Lidl are din nou în această săptămână o ofertă bogată de decorațiuni și accesorii pentru sărbători. În magazinele Lidl poate fi găsită o instalație luminoasă solară cu opt moduri de iluminare reglabile.  Dispozitivul are prețul de 55 de lei.

Citește și : Program de sărbători Lidl! În ce zile vor fi închise toate magazinele și până la ce oră vor fi deschise de Crăciun și Revelion!

O altă opțiune care completează perfect decorul casei tale este o ghirlandă luminoasă la prețul de 60 de lei. Dispozitivul are 200 de LED-uri și oferă mai multe moduri de iluminare care pot fi schimbate din telecomanda dedicată. Ghirlandă se poate stinge automat după șase ore.

Citește și: Produsele de la Lidl care pot fi oferite drept cadou. Acestea vor fi disponibile de săptămâna aceasta

Steaua luminoasă este ideală pentru exteriorul casei și este la prețul de 149 de lei. Dispozitivul are dimensiunile 46 x 48 cm și dispune de timer.

Nici Dedeman nu se lasă mai prejos când vine vorba despre prețuri accesibile. Pentru cei care iubesc spiritul Crăciunului, Dedeman vine în întâmpinare lor cu o decorațiune Hoff cu patru reni și sanie. Prețul acestei decorațiuni este de 455 de lei(redus de la 500 de lei).

O altă opțiune este proiectorul laser Hoff, cu carcasă din aluminiu. Acesta poate afișa diverse lumini în culorile roșu și verde. Proiectorul costă 119 lei (prețul de dinainte de reducere: 159 de lei).