Lidl, surpriză pentru toţi clienţii la început de an. Avem catalogul cu reduceri

LIDL Romania a anuntat noul catalog de oferte speciale pentru saptamana viitoare in Romania. Sunt la oferta accesorii pentru bucătărie, articole vestimentare, … și multe alte surprize pentru întreaga familie!

07 ian. 2023, 07:25
Lidl, surpriză pentru toţi clienţii la început de an. Avem catalogul cu reduceri
Surpriza de la Lidl înainte de Revelion 2023, se lichidează stocurile de Crăciun.

LIDL Romania a hotarat in mod oficial ca e timp sa-i anunte pe clientii din toata Romania in legatura cu noutatile pe care le are in magazinele din toata tara, si vorbim despre surprize grozave despre care toata lumea ar trebui sa stie in momentul de fata, pentru ca exista multe schimbari interesante care ne sunt oferite.

LIDL, oferte pentru buzunarele golite de Sărbători. Va fi îmbulzeală mare în weekend la rafturi!
LIDL Romania a anuntat noul catalog de oferte speciale pentru saptamana viitoare in Romania, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre multe noutati extrem de interesante pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea, iar asta pentru ca produsele XXL revin in oferta companiei, si cu preturi foarte interesante.

In cadrul noului catalog de oferte pe care LIDL a decis sa-l publice pentru romani, lantul de supermarket-uri ne anunta ca saptamana viitoare va avea o selectie speciala de produse in cantitati XXL care vor putea fi cumparate la preturi speciale in comparatie cu cele la care produsele sunt vandute in mod obisnuit.

LIDL nu e la prima campanie de acest gen pentru clientii din toata Romania, dar asta nu e vreo mare surpriza, si totul pentru ca de multe ori a avut produse de acest gen la preturi bune, si daca ati mai cumparat in trecut in cadrul acestor promotii, ar fi bine sa le aveti din nou in vedere in aceasta saptamana.

LIDL lichidează stocurile de Crăciun, va fi bătaie la raft de joi. Preţuri de chilipir la sute de produse. Vedeta sunt mici din porc Mangaliţa!

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 09-15.01.2023. Ți-am pregătit: produsele preferate în cantități XXL, accesorii pentru bucătărie, articole vestimentare, … și multe alte surprize pentru întreaga familie!