Lidl, surprize mari pentru clienţi înainte de Crăciun. Produse de Sărbători la preţuri imbatabile. Oferta limitată de luni!

Sunt oferte de neratata! Produsele de la Lidl pe care toţi românii trebuie să le aibă în casă de Sărbătorile de iarnă. Sunt la super ofertă, preţurile sunt foarte mici înaninte de Crăciun

18 dec. 2022, 20:09
Lidl, surprize mari pentru clienţi înainte de Crăciun. Produse de Sărbători la preţuri imbatabile. Oferta limitată de luni!

Lidl, noi surprize pentru clienți. Produse pentru toate buzunarele, prețurile sunt foarte mici înainte de Crăciun. Lanțul internațional german de retaileri pregătește noi surprize pentru clienții români în perioada sărbătorilor de iarnă. În magazine se găsesc produse pentru toate buzunarele, iar prețurile sunt foarte mici.

Lidl vine cu oferte imbatabile înainte de Crăciun. Reprezentanții magazinului au pregătit deja broșura cu produsele culinare sau electrocasnice care pot fi achiziționate cu prețuri extrem de mici începând de luni, 19 decembrie 2022.

LIDL România, notificare de Crăciun către clienţi. Vouchere gratuite oferite de lanţul de magazine, ofertă limitată!

Formele de copt din ceramică, marca Ernesto, sunt scoase la vânzare de comerciant contra sumei de 29,99 lei pentru un singur set. De la aceeași firmă poate fi cumpărat și un arzător pentru flambat în valoare de 49,99 lei.

De asemenea, râșnița electrică pentru sare sau piper costă 44,99 lei. Același preț are și râșnița manuală. Tacâmurile din inox special concepute pentru copii și seturile de pahare pot fi cumpărate cu numai 29,99 lei.

Poți consulta și tu oferta Lidl România,.

Potrivit broșurii de pe site-ul oficial, paharele din cristal de la Ernesto costă 49,99 lei și platoul pentru tort este redus de la 119 lei la doar 69,99 lei.

Masa de Crăciun este prilejul potrivit pentru a aduna împreună familia, de la mic la mare. Dacă vrei să-i impresionezi pe cei dragi trebuie să știi ce găsești în magazinele Lidl în intervalul 19 – 24 decembrie 2022.

Toate produsele au prețuri promoționale, carnea de porc pentru gulaș fiind doar 11,75 de lei. Pâinea campionilor este 4,79 lei, salamul italian 7,99 lei, lebărul în membrană naturală 2,61 lei și cașcavalul afumat 10,79 lei.

Foarte multe produse pot fi achiziționate datorită cupoanelor puse la dispoziție în aplicația magazinului. Printre acestea se află miezul de nucă măcinat la prețul de 8,39 lei, untul de masă 7,99 lei și șunca de porc feliată 5,61 lei.

LIDL face angajări în magazinele din toată ţara. Vânzătorii pot ajunge la salarii de peste 3000 de lei net

Lidl are multe alte produse care pot fi cumpărate cu sume foarte rezonabile, fără să fie nevoie să cheltui bani mulți pentru masa de Crăciun, dar nici revelionul nu este lăsat deoparte.

 În lista cu produsele de la Lidl pentru Revelion, vei găsi un „Microfon karaoke”. Produsul, marca Silvercrest, este la doar 129 de lei bucata.

În aceeași listă vei mai găsi și accesorii pentru petrecerea de Revelion. Știm că ai nevoie de ele, așa că Lidl România ți le oferă la doar 4,99 lei bucata. Nu pot să lipsească ornamentele cu lumini, mai ales în Noaptea dintre ani. Așa că lista cu produsele de la Lidl pe care toţi românii trebuie să le aibă în casă de Revelion are și astfel de oferte.

Vorbim aici, de exemplu, despre o „Lampă LED, cu fir optic”, marca Livarno Home, la doar 14,99 lei bucata. Sau, dacă vrei altceva, vei găsi și un „Disc LED”, tot de la Livarno Home, la 34,99 de lei bucata. Și cum să nu-ți împodobești petrecerea fără să ai și un „Miniglob disco”, marca Livarno Home, pe care-l poți achiziționa la doar 24,99 de lei bucata.