Ofertă irezistibilă la Lidl! Produsul la un preț – bombă pe care orice om ar trebui să-l aibă în casă

În noul an, Lidl vine cu noi oferte senzaționale. Dacă în ultimul timp v-ați bucurat de numeroase oferte la produse și alimente pentru Crăciun, de aceată dată produsul - vedetă e puțin diferit, dar foarte folositor.

03 ian. 2022, 20:36
Ofertă irezistibilă la Lidl! Produsul la un preț – bombă pe care orice om ar trebui să-l aibă în casă

Dacă în ultimul timp v-ați bucurat de numeroase oferte Lidl la produse și alimente pentru Crăciun, de aceată dată produsul – vedetă e puțin diferit, dar foarte folositor.

Toți românii au nevoie în casă de un tensiometru. E unul dintre cele mai utile pentru sănătatea noastră. Fie că aveți probleme cu tensiunea, fie că nu, e clar că un tensiometru e bun de avut pentru orice eventualitate.

Sunt mulți oameni care nu își cunosc tensiunea arterială și, astfel, nici nu o pot ține sub control. Hipertensiunea arterială nu doare și, de multe ori, nu produce nici alte simptome, însă consecințele ei pot fi devastatoare.

La Lidl găsiți un tensiometru performant de la Sanitas la un preț extrem de mic. Doar 89,99 ar trebui să scoateți din buzunar. Are o manșetă universală: pentru circumferințe ale brațului de cca. 22-42 cm, display XL, cu iluminare și funcție pentru recunoașterea aritmiilor. Îl găsiți la raft în toate magazinele Lidl începând de joi, 6 ianuarie.

Citiți și Cât sunt salariile la LIDL şi Kaufland! Care este supermarketul surpriză care oferă 4.000 Ron în mână tuturor angajaţilor din România!

Citiți și

Cum îți menții tensiunea arterială sub control

Un remediu naturist care te ajută să reduci valorile tensionale sunt acizii grași. Coenzima Q10 are un efect benefic asupra inimii, influențând tonusul arterelor. Unii specialiști spun că consumul de vitamina C, usturoi, calciu, vitamina D și ghimbirul au efecte benefice asupra inimii.

Suplimentele alimentare precum L-teanina sunt recomandate în perioadele de stres și nervozitate. De obicei, se administrează în cantitate de 100-200 mg pe zi.

Pentru a reuși să scazi tensiunea arterială este bine să mergi 30 de minute zilnic, o plimbare te va ajuta să oxigenezi celulele corpului și să pompezi sângele mai eficient. De asemenea, este bine să menții un pas alert și să faci o pauză de câteva minute în timpul plimbării.

Dacă suferi de hipertensiune este bine să consumi mai multe alimente bogate în potasiu. Cu cât organismul este aprovizionat cu mai mult potasiu, cu atât tensiunea va fi mai mică. Alimentele recomandate de specialiști sunt roșiile, soia, prunele uscate și bananele.

Persoanele care știu că au o problemă cu tensiunea trebuie să consume cu moderație sare. Astfel, o persoană cu hipertensiune nu ar trebui să folosească în prepararea mâncării mai mult de jumătate de linguriță de sare pe zi. De asemenea, este recomandat să renunțe la gustările nesănătoase, precum biscuiții sau chipsurile care conțin o cantitate mare de sare.

Mulți medici recomandă și consumul de ciocolată caldă, aproximativ 60 de grame pe zi. Sunt utile și ceaiurile pentru hipertensiunea arterială. Infuziile din păducel, tei sau sunătoare sunt foarte eficiente pentru scăderea tensiunii arteriale. Ceaiurile obținute din aceste plante reglează activitatea inimii, dilatând vasele de sânge.