LIDL vine cu noi surprize pentru clienţi în toamna asta. Cumpără asta şi primeşti 3.000 de euro din partea magazinului

Clienţii LIDL au parte de noi surprize din partea retailerului, în această toamnă. Toţi cei care îşi fac cumpărăturile din magazinele LIDL au şansa să primească vouchere în valoare de până la 3.000 de euro

20 sept. 2022, 20:28
LIDL vine cu noi surprize pentru clienţi în toamna asta. Cumpără asta şi primeşti 3.000 de euro din partea magazinului

LIDL vine cu noi surprize pentru clienţi în toamna asta. Retailerul a lansat un nou concurs care le aduce românilor premii de până la 3.000 de euro.

LIDL vine cu noi suprize pentru clienţi. Se dau vouchere de 15.000 de lei

Citeşte şi LIDL face angajări în magazinele din toată ţara. Vânzătorii pot ajunge la salarii de peste 3000 de lei net

Românii care obişnuiesc să-şi facă cumpărăturile din magazinele LIDL au parte de noi surprize în această toamnă. Tot ce trebuie să faci este să cumpără de minimum 70 de lei și cel puțin un produs din gama Cămara Noastră. Înscrie în concurs codul de pe bonul de cumpărături și poți câștiga 30 de vouchere în valoare de 150 de lei sau chiar marele premiu în valoare de 3000 de euro.

„Din dragoste pentru tot ce este autentic românesc, am bătut țara în lung și-n lat și am căutat rețete originale după care să creăm cele mai bune produse românești. Am căutat apoi cei mai buni furnizori autohtoni care să le producă pentru noi, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Le-am strâns pe toate în Cămara Noastră pentru ca tu să te bucuri de gustul autentic românesc”, au transmis reprezentantii LIDL.

Printre produsele care fac parte din gama „Cămara Noastră” se numără: salam bănățean, salam ardelenesc, jambon crud-uscat, urdă, mușchi file, fiert-afumat, salam de Sibiu, babic, mușchi crud-uscat, mușchi țigănesc/pastramă țărănească, mușchiulet afumat, ceafă țărănească/cotlet țărănesc, salam ardelenesc, salam cu înveliș de piper-negru, ceapă-usturoi, crud-uscat afumat, salam de Sibiu, salam de vară sau salam cu mucegai nobil.

Mai poţi cumpăra şi kaiser țărănesc, ciorbă de văcuță/ciorbă de afumătură, lapte de capră, dulceață de mure/coacăze, dulceață de afine/zmeură, cornulețe fragede, fursecuri cu stafide, saleuri, vișinată, afinată, ciorbă de burtă, sirop, socată fermentată naturală, cârnați de casă, cașcaval împletit și afumat, salată de icfre de crap cu ceapă, salată cu icre de știucă Tulcea, amestec ciorbă văzuță, cârnați trandafir, siro de zmeură/afine, sirop muguri de pin/mentă, lebăr, mușchi țigănesc feliat sau șunculiță țărănească.

Concursul are loc în perioada 19.09.2022 – 09.10.2022.

Citeşte şi Ofertă incredibilă la LIDL. Cu ce produs vrea gigantul să își surprindă clienții