Ofertă incredibilă la LIDL. Cu ce produs vrea gigantul să își surprindă clienții

LIDl vine cu noi surprize pentru clienţii săi. De data aceasta, românii se vor bate pe un produs care va fi disponibil în toate magazinele începând de luni.

19 sept. 2022, 12:55
Ofertă incredibilă la LIDL. Cu ce produs vrea gigantul să își surprindă clienții

LIDL anunţă noi oferte pentru români. Aparatul de tuns părul și barba, cu acumulator, din gama Silvercrest Personal Care este la promoție săptămâna aceasta.

Citește și Kaufland şi Lidl scot din priză maşinile electrice, de azi încărcarea NU mai e gratuită

Cu acest produs, gigantul vrea să își impresioneze clienții. El vine la pachet și cu accesorii incluse: 2 piepteni variabili, foarfeci, pieptăn, geantă pentru păstrare, pensulă de curățare, ulei pentru pieptăn și adaptor de rețea. Garanția pentru acest produs este de 3 ani.

LIDL anunţă noi oferte pentru români. Va fi bătaie la rafturi

Prețul produsului cu care Lidl vrea să dea lovitura este 69,99 Lei pentru o bucată.

Aparatul de tuns părul și barba din oferta Lidl de săptămâna aceata este util în baia oricărui român. Acesta poate fi transportat și în bagaje, în călătoriile tale.

Pe lângă acest aparat, Lidl a pregătit oferte și alte produse. De exemplu, doamnele care vor să aducă un aer proaspăt în dormitoarele lor pot achiziționa pilota „4 anotimpuri”, marca Livarno Home, la prețul de 149 de lei. Dimensiunile acestei pilote sunt: 180 x 200 cm, 1 set.

Totodată, o pernă pentru îmbrățișat din aceeași gamă, o poți găsi la prețul de 59,99 lei bucata. Acest tip de pernă se poate folosi și în timpul sarcinii ca pernă de sprijin, de alăptat sau ca pernă dublă de susținere. Perna are dimensiunile: 145 x 40 cm. Nu în ultimul rând, dormitorul tău poate căpăta un aspect nou și un confort sporit toamna asta și datorită păturei din microfibră, la prețul de 44,99Lei  pentru 1 buc. Dimensiunea acestei pături este de 150 x 200 cm.

Începând de luni, Lidl va avea la raft, produse delicioase, la prețuri extrem de atractive. Astfel, marca „Cămara noastră„ are tobă de curcan la prețul de 3,79Lei, per 100 g, scrumbie de Dunăre, afumată, la prețul de 9,99Lei per 100 g, șunculiță țărănească la 3,29Lei per 100 g, dar și alte asemenea produse care, cu siguranță, îți vor încânta gusturile.

Citește și LIDL face concurenţă programelor sociale ale Guvernului: ce români primesc vouchere de cumpărături de 250 de lei