Lidl vine cu oferte-bombă și după Crăciun. Dispozitivul pe care trebuie să îl ai în casă pe timp de pandemie, la un preț de nimic!

Lidl a decis să facă o nouă surpriză clienților săi, chiar dacă ziua de Crăciun a trecut. Astfel, începând de luni, un dispozitiv-minune va fi pe rafturile magazinelor.

26 dec. 2021, 18:48
Lidl vine cu oferte-bombă și după Crăciun. Dispozitivul pe care trebuie să îl ai în casă pe timp de pandemie, la un preț de nimic!

Lidl vine cu oferte-bombă și după Crăciun. Marele retailer scoate la bătaie un gadget util pentru birou și întreaga locuință și este perfect pentru perioada pandemiei COVID.

Lidl vine cu oferte-bombă și după Crăciun. Dispozitivul pe care trebuie să îl ai în casă pe timp de pandemie, la un preț de nimic!

Este vorba despre purificatorul de aer de la marca Ledvance. Acesta are putere de 4,5 W, vine în dimensiuni mici, pentru a putea fi mutat prin locuință sau luat în deplasări. Înălțimea aparatului este de doar 16 cm, iar încărcarea se face prin intermediul unui port USB.

Elimină 99,9% din virusuri, inclusiv SARS-CoV2, dar și bacterii folosind radiație UV-C. Aparatul dispune de filtru HEPA (H13). Dispozitivul vine cu un proces de curățare a aerului în trei etape. Prima dată particulele sunt reținute de filtrul HEPA. Apoi, filtrul este dezinfectat de lumină UV-C emisă de LED-uri. În ultima etapă LED-uri UV-C care emit lumină violetă dezinfectează aerul rămas. Radiația nu iese în afara dispozitivului.

Potrivit producătorului, aparatul nu include și nu emite substanțe periculoase, putând fi folosit în apropierea bebelușilor și a femeilor gravide.

Nu în ultimul rând, purificatorul de aer dispune de trei viteze: mică, medie și mare. Prețul acestuia este de doar 249 de lei.

Deși un an încă sub auspiciile pandemiei și a restricțiilor, orarul s-a modificat. Astfel că în zilele normale, Lidl are magazinele deschise până la ora 22:00. Dar, în următoarea perioadă, ca în fiecare an, de altfel, de Crăciun și Revelion, compania a anunțat modificarea orelor de program ale magazinelor Lidl din toată țara.

Așa se face că până pe 25 decembrie, magazinele Lidl vor fi deschise în intervalul orar 07:00 – 18:00. Acest program este valabil inclusiv pentru data de 31 decembrie, ultima zin din an. Pentru datele de 25 și 26 decembrie, compania anunță că nu se va lucra, iar magazinele vor fi închise.

Același lucru se va întâmpla și în prima zi a anului viitor, pe data de 1 ianuarie. Ulterior, începând cu data de 2 ianuarie, magazinele vor avea program în intervalul orar 09:00 – 17:00. Apoi, din data de 3 ianuarie, magazinele Lidl din toată țara vor reveni la programul normal.

Citește și: LIDL, ofertă fantastică înainte de Crăciun. Cât costă PURCELUŞUL DE LAPTE. Program Lidl de Crăciun 2021