Lidl vine cu oferte senzaționale la aceste accesorii auto. Toți șoferii trebuie să se grăbească să le ia de la raft!

Lidl își răsfață clienții încă o dată cu prețuri imbatabile. De la 13 ianuarie, mai multe accesorii auto de la marca Ultimate Speed sunt scoase la promoție.

10 ian. 2022, 17:09
Lidl vine cu oferte senzaționale la aceste accesorii auto. Toți șoferii trebuie să se grăbească să le ia de la raft!

Lidl vine cu oferte senzaționale la aceste accesorii auto. Astfel, un încărcător de baterie auto va fi acum la raft la prețul de 159 de lei. Aparatul are program de diagnosticare și proces de încărcare complet automat, cu opt programe selectabile, pentru adaptarea optimă în funcție de tipul bateriei. Pe ecranul LCD sunt afișate următoarele informații: programul ales, valoarea tensiunii și starea încărcării.

Lidl vine cu oferte senzaționale la aceste accesorii auto. Toți șoferii trebuie să se grăbească să le ia de la raft!

Un alt produs este redresorul auto Ultimate Speed va fi disponibil la prețul de 70 de lei. Dispozitivul dispune de patru programe diferite în funcție de tipul de baterie utilizat. Pe ecranul LCD sunt afișate: programul de încărcare, valoarea tensiunii și starea încărcării.

De altfel, putem descoperi și redresorul auto de mici dimensiuni, tot la prețul de 70 de lei. Aparatul are capacitate maximă de 35 litri/minut și suportă o presiune maximă de 10 bar. Compresorul are cablu de alimentare cu lungime de 3 metri și vine cu mai multe capete pentru furtun. Poate fi, astfel, folosit pentru umflarea roților de bicicletă sau a mingilor.

La raft  huse pentru anvelope, la prețul de 35 de lei bucata. Produsul vine cu mâner integrat, pentru transportul mai ușor al roților. Vor exista două variante: max. 225/R13-R17 și max. 245/R16-R19.

LIDL, surprize pentru clienţi la început de an. În magazinele din toată ţara se află cele mai tari şi utile gadgeturi pentru gospodine. Toate se află la preţuri incredibil de mici.

Clienţii LIDL pot cumpăra în această perioadă un cântar de bucătărie, marca Silvercrest Kitchen Tools, cu doar 30 de lei. Dispozitivul dispune de funcție TARA și sistem automat de oprire. Cântarul are dimensiunile 14,5 x 1,7 x 20 cm, funcționează cu baterii și suportă o greutate maximă de 5 kg.

Un alt gadget care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie modernă este fierbătorul de ouă de mici dimensiuni, oferit tot sub marca Silvercrest Kitchen Tools. Acesta costă tot 30 de lei şi poate fierbe maxim două ouă. Datorită dimensiunilor de mici, acesta este ideal pentru călătorii.

Dispozitivul are un cablu cu lungime de 80 cm și o putere de 250 W. Fierbătorul este disponibil în culorile verde și albastru.

De asemenea, iubitorii de ceaiuri au la dispoziţie fierbătorul de apă din inox. Acesta costă doar 100 de lei şi are o capacitate de 1 litru, o putere de 3.100 W și o capacitate de 1,7 litri. Dispozitivul vine cu cablu de alimentare cu lungime de 75 cm.

Citește și: Cel mai tare gadget pentru petrecerea de Revelion vine de la LIDL! Cu 130 de lei îți faci disco-karaoke acasă și te distrezi cu musafirii! Are bluetooth și lumini!