Produsul ieftin pe care se vor bate toţi românii revine în magazinele LIDL. Oferte imbatabile înainte de Sărbători

LIDL a pregătit noi surprize pentru clienţii săi, înainte de Sărbători. Retailerul vine cu oferte speciale de Craciun, iar unul dintre produsele cele mai căutate de români revine în magazinele din toată ţara.

12 dec. 2021, 20:22
Produsul ieftin pe care se vor bate toţi românii revine în magazinele LIDL. Oferte imbatabile înainte de Sărbători

Produsul ieftin pe care se vor bate toţi românii revine în magazinele LIDL. Este vorba despre celebrele căşti true wireless. Preţul acestora va fi de nouă ori mai mic decât modelul Apple AirPods 2.

Produsul ieftin pe care se vor bate toţi românii revine în magazinele LIDL

Citeşte şi Ai tăiat porcul? LIDL îți aduce mașina de tocat carne și aparatul pentru umplut cârnați! Cu nici 60 de LEI îți schimbi arsenalul din bucătarie!

Lidl anunţă că va introduce din nou în ofertă un model de căști true wireless, sub marca proprie Silvercrest. Acestea au acumulatori litiu-polimer (Li-Po) cu capacitate de 50 mAh fiecare. Potrivit producătorului, căştile au o autonomie maximă de trei ore.

Noul model Li-Po pierde mai puțină energie atunci când nu este folosită și prezintă un risc mai redus de incendiu comparativ cu Li-Ion.

Carcasa mai poate încărca, cu bateria la 100%, căștile de câteva ori. Acumulatorii căștilor se încarcă rapid: în 15 minute primesc suficientă energie pentru 75 de minute de muzică. În interiorul carcasei există trei LED-uri albe care indică nivelul bateriei. Dispozitivele primesc comenzi prin intermediul butoanelor fizice cu care sunt prevăzute și pot fi folosite pentru convorbiri telefonice, potrivit go4it.ro.

Căștile vor fi disponibile, începând de joia viitoare (16 decembrie), în patru culori închise: albastru, roșu, verde și gri. Cei care le vor cumpăra vor beneficia de o garanţie de trei ani.

Căştile costă 99,99 de lei şi sunt de 8-9 ori mai ieftine decât modelele Apple AirPods 2.

De asemenea, surprizele nu se opresc aici. Cu doar câteva săptămâni înainte de sărbători, LIDL îşi surprinde clienţii cu o gamă variată de produse speciale pentru masa de Craciun de anul acesta, ele fiind preparate de catre Camara Noastra.

Produsele speciale vor fi disponibile timp de câteva zile, la jumatatea saptamanii viitoare, dupa care vor disparea. Grăbeşte-te şi prinde oferta, în caz contrar va trebui să aştepţi până la Crăciunul viitor.

Anul acesta Lidl sărbătoreşte 10 ani de când a fost deschis primul magazin în România. Retailerul german are peste 300 de magazine în ţara noastră şi aproximativ 10.000 de angajaţi.

Timp de 10 ani, retailerul german şi-a surprins în mod constant clienţii români cu cele mai bune oferte.

Citeşte şi Atenţie! S-au băgat cozonaci la LIDL cu 50% umplutură la un preţ de nimic! Au 2 kilograme fiecare şi arata de îţi lasă gura apă! Vezi cât costă!