Liftiera concediată de Violeta Alexandru s-a întors la muncă. Serviciile femeii sunt necesare

Publicat: Marţi, 28 Ianuarie 2020 18:44 // Actualizat: Marţi, 28 Ianuarie 2020 18:44 // Sursa: romaniatv.net

Liftiera concediată a câștigat războiul cu ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Femeia s-a întors la serviciu pentru că nu este angajată ministerului, ci a firmei care oferă mentenanţa liftului. În plus, datorită faptului că lifturile sunt vechi acestea nu pot funcţiona singure.

 

În urmă cu trei zile, ministrul Muncii a anunţat faptul că a dat-o afară pe liftieră, pentru ca nu are nevoie de serviciile ei. Însă, liftul este unul vechi, iar în contractul de mentenanţă se menţionează că este autorizat doar pentru a fi operat de un liftier pregătit, acesta nefiind angajat al ministerului, ci a firmei în cauză.

"Urc şi cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton. Bun simţ, normalitate, revizie pentru folosirea fără liftieră." , a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

”Haideți că am elucidat și Epopeea Liftiera de la Ministerul Muncii. Liftul este unul foarte vechi, iar în contractul de mentenanță (semnat cu aceeași firmă care operează lifturile din Palatul Parlamentului, în urmă cu mulți ani) se menționează că este autorizat doar pentru a fi operat de un liftier pregătit în acest sens, liftierul nefiind angajat al ministerului, ci al firmei în cauză. Operarea liftului fără liftier presupune retehnologizarea acestuia și reautorizarea în acest sens, doar că Ministerul Muncii își are sediul în clădirea Ministerului de Interne, astfel că nu poate face investiții într-un bun care nu îi aparține. MAI a obținut fonduri pentru reabilitarea întregii clădiri, în care își mai are sediul și Ministerul Sănătății, astfel că nu poate rata proiectul pe motiv că ar fi reparat un singur lift, iar, astfel, cheltuielile s-ar dubla, pe același bun din clădire. În concluzie, liftiera rămâne la Ministerul Muncii! Stimabila Violeta Alexandru a ajuns să consume inutil energie în războaie cu o liftieră, care a mai și câștigat. Între timp, alocațiile copiilor nu sunt dublate, pensia minimă este înghețată, salariul minim pentru studii superioare, la fel, înghețat, iar altele sunt sub semnul întrebării”, a scris la rândul lui pe Facebook Cristian Vasilcoiu, consilierul parlamentar al Olguței Vasilescu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Concediată liftiera Ministerul Muncii Violeta Alexandru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
06 Apr
noapte 3 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H