Liga 1 în prag de colaps. Pandurii NU se va prezenta la meciul cu CS Universitatea Craiova

Narcis Răducan, preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, spune că jucătorii antrenaţi de Petre Grigoraş au decis să nu intre în cantonament şi să nu se prezinte la meciul cu CS Universitatea Craiova, programat sâmbătă, din cauza restanţelor financiare pe care gruparea gorjeană le are faţă de ei.

28 oct. 2016, 16:29
Liga 1 în prag de colaps. Pandurii NU se va prezenta la meciul cu CS Universitatea Craiova

Revolta fotbaliştilor de la Pandurii este generată de faptul că nu au mai fost plătiţi de cinci luni. Decizia lor de a nu se prezenta la meciul cu CS Universitatea Craiova este luată în proporţie de 90 la sută.

Am avut astazi o sedinta cu echipa si cu antrenorul Petre Grigoras si am convenit de comun acord sa nu ne prezentam maine, la meciul cu CSU Craiova„, a este anunţul pe care l-a făcut preşedintele clubului, Narcis Raducan, după întrevederea cu jucătorii şi staff-ul tehnic.

Meciul CS Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu este programat sâmbătă, de la ora 14.00, la Drobeta Turnu Severin.

Jucătorii Pandurilor au mai ameninţat cu greva generală şi săptămâna trecută, dar s-au prezentat în cele din urmă la meciul cu Dinamo, pierdut cu 0-4. Conform regulamentului, dacă o echipa nu se prezintă la două meciuri, este eliminată din campionat.