Liga 1 revine în acest weekend după trei luni de pauză

Etapa a treia din play-off-ul Ligii 1 începe vineri seară, în ciuda nemulțumirii regelui Hagi, cu meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani. Gazdele sunt pe locul 3, la patru puncte distanță de lider. Antrenorul Cristiano Bergodi va debuta pe banca oltenilor, italianul de 55 de ani având un contract de un an, valabil până în aprilie 2021. Craiova este neînvinsă în toate cele 8 meciuri din ligă împotriva Botoșaniului, cu 6 victorii și 2 egaluri, în timp ce moldovenii sunt pe locul 5 și speră la prima victorie în campania de play-off.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 15:59
Liga 1 revine în acest weekend după trei luni de pauză

Winmasters ți-a pregătit super pariuri și super cote pe meciurile din Liga 1.

Duminică avem o super confruntare între CFR Cluj și FCSB un meci cheie în cursa pentru titlu. Campionii au un avans de patru puncte și vor să își bată propriul record. Echipa lui Dan Petrescu este neînvinsă în ultimele 28 de meciuri consecutive din ligă, cu 19 victorii și 9 egaluri. Chiar dacă FCSB a pierdut cele două amicale disputate, 0-2 cu Voluntari și 2-3 cu Clinceni, Gigi Becali e mulțumit că jucătorii sunt la un nivel fizic bun după o pauză atât de mare. Întrebat despre cine va prelua rolul de golgheter dupa plecarea lui Gnohere, Becali a spus: „Avem tripletă: Man, Tanase, Coman. O să vedeți… E și Adrian Petre, să vedem cum se pregatește, la ce forma va fi”. FCSB stă destul de bine în statistici, pierzând de doar 3 ori în ultimele 18 meciuri pe terenul clujenilor.

Pe winmasters.ro ai peste 100 de pariuri din care să alegi pentru super derby-ul CFR Cluj – FCSB

Astra Giurgiu și Gaz Metan închid etapa în meciul de luni seara, echipa gazdăfiind pe locul 4, după ce a câștigat doar unul din ultimele 6 meciuri din ligă și speră la o calificare în Europa League. Antrenorul Bogdan Andone i-a pierdut pe portarul Georgi Kitanov și pe mijlocașul Ionut Biceanu, amândoi părăsind clubul recent. Gaz Metan a bătut palma cu Dusan Uhrin Junior, însă antrenorul ceh va debuta abia pe 20 iunie. Niciunul dintre ultimele 9 meciuri ale celor două echipe nu s-a terminat indecis, Astra câștigând 6 dintre partide.

Intră și tu în lupta pentru titlu pe winmasters.ro și profită de super promoția din Misiunea Play-off!