Liga a II-a: Un jucător de la Poli Iaşi, umplut de sânge de managerul Grozavu

Scandal monstru la Poli Iaşi! Managerul Leo Grozavu a umplut de sânge un jucător. Explicaţia sa: fotbalistul nu a fost respectuos.

RomaniaTV.net
17 nov. 2011, 15:40
Liga a II-a: Un jucător de la Poli Iaşi, umplut de sânge de managerul Grozavu

Scene incredibile în vestiar la Poli Iaşi. Un fotbalist a fost bătut de managerul Leo Grozavu, după o altercaţie avută în pauza ultimului meci jucat în Liga II, cu Năvodari. Incidentul a avut loc luni şi a fost confirmat şi de căpitanul de echipă al ieşenilor, Claudiu Tudor. Victima lui Grozavu se numeşte Narcis Bădic, iar întâmplarea a ajuns şi la urechile antrenorului Ionuţ Popa, informează presa locală.

„Bădic a venit şi mi-a spus că nu mai poate juca, mi-a spus că la pauza meciului cu Năvodari s-a certat cu Leo, iar luni acesta l-a lovit. Am primit şi un telefon de la cineva care m-a întrebat dacă mi-ar conveni să am copilul bătut. Probabil era tatăl lui Bădic”, a comentat Popa.

Incidentul dintre Bădic şi Grozavu a fost confirmat şi de căpitanul ieşenilor, Claudiu Tudor: „Sunt mâhnit de ce s-a întâmplat. Am vrut să iau atitudine, dar colegul meu nu m-a lăsat pentru că îi este frică. A ieşit plin de sânge, cu nasul spart”.

Leo Grozavu a afirmat că incidentul nu merită o atât de mare importanţă şi a explicat că a reacţionat astfel pentru că jucătorul „nu a fost respectuos. „Am crezut că s-a rezolvat, pentru că mi-am cerut scuze. A greşit şi jucătorul, am greşit şi eu. Nu ştiu dacă a fost o lovitură”, a punctat Grozavu.