LIGA CAMPIONILOR. Granzii au încheiat la egalitate. Man Utd – Bayern 1-1, Barca – Atletico 1-1

Liga Campionilor a programat marţi seara primele două meciuri din cadrul sferturilor de finală, Atletico Madrid - FC Barcelona şi Manchester United - Bayern Munchen. Ambele partide s-au încheiat cu acelaşi scor, 1-1, golurile fiind marcate în repriza secundă. Miercuri se joacă PSG - Chelsea şi Real Madrid - Borussia Dortmund.

01 apr. 2014, 16:52
LIGA CAMPIONILOR. Granzii au încheiat la egalitate. Man Utd – Bayern 1-1, Barca – Atletico 1-1

Manchester United – Bayern Munchen 1-1

Min. 90 Bayern termină meciul în 10 jucători, Schweinsteiger, autorul golului bavarezilor, a fost eliminat.

Min. 65 GOOOL Bayern! Bastian Schweinsteiger a înscris! Mingea a ajuns la mijlocaşul bavarez de la Mandzukic, jucător nou intrat în joc, în locul lui Thomas Muller.

Min. 57 GOOOL United! Corner executat de Rooney, Vidic înscrie cu capul!

Min. 55 Nicio ocazie de gol în cele două întâlniri, în aceste prime 10 minute ale reprizei secunde. Ritmul de joc este destul de lent.

Min. 46 Veteranul Ryan Giggs, ajuns la 40 de ani, a fost înlocuit la pauză cu japonezul Shinji Kagawa, la Manchester United.

Min. 39 Ocazie uriaşă a lui Dany Wellbeck. Lansat de Wayne Rooney, atacantul lui United a profitat de o eroare a lui Boateng şi a ajuns singur cu Neuer, însă portarul lui Bayern a respins.

Min. 14 Primul cartonaş galben al meciului îl vede Antonio Valencia, de la United.

Min. 3 Arbitrul i-a anulat un gol lui Manchester United, dictând fault în atac comis de Danny Wellbeck. S-a considerat că acesta a ridicat prea mult piciorul în duelul cu Javi Martinez, înainte de a trimite în plasă.

Manchester United: De Gea, Jones, Ferdinand, Vidic, Büttner, Valencia, Carrick, Fellaini, Giggs, Rooney, Welbeck.

Bayern: Neuer; Rafinha, Boateng, Martinez, Alaba; Lahm; Robben, Schweinsteiger, Kroos, Ribery; Muller.

FC Barcelona – Atletico Madrid 1-1

Min. 70 GOOOL Neymar a egalat situaţia pe Camp Nou, din pasa lui Iniesta.

Min. 55 GOOOL Atletico! Diego a marcat dintr-un unghi dificil, surprinzându-l pe portarul Pinto!

Min. 28 O a doua accidentare importantă în acest meci. Omul de gol al madrilenilor, Diego Costa, părăseşte terenul accidentat. În locul său intră Diego. În privinţa lui Costa planau incertitudini asupra titularizării sale, tocmai din cauza unei accidentări.

Min. 11 Prima schimbare a meciului. Accidentat, Gerard Piquet este înlocuit la FC Barcelona cu Marc Bartra.

FC Barcelona: Pinto, Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Fabregas; Neymar, Messi, Iniesta.

Atletico Madrid: Courtois, Juanfran, Godín, Miranda, Filipe Luis, Gabi, Tiago, Koke, Arda Turan, Villa, Diego Costa.

LIGA CAMPIONILOR se reia în această seară cu primele meciuri din sferturile de finală. Nici că se putea un moment mai bun pentru o dispută Atletico Madrud – FC Barcelona, primele două clasate în Primera Division, despărţite doar de un punct. Atletico Madrid stă mai bine în campionat, în plan continental are ascendentul eliminării lui AC Milan (4-1 şi 0-1), însă nu a mai atins sferturile de finală de 17 ani, tocmai din 1997. Diego Costa (7 goluri în Liga Campionilor) este principalul pericol pentru poarta Barcelonei, unde nu va mai fi Victor Valdes, ci veteranul Pinto (38 ani).

Când vine vorba de meciul Manchester United – Bayern Munchen toată lumea are în minte finala memorabilă din 1999, când bavarezii au condus cu 1-0 până în prelungiri, când Sheringham (90+1) şi Solskjær (90+3), veniţi de pe banca de rezerve, au adus victoria „diavolilor”.

Manchester United este acum departe de era Alex Ferguson. Succesorul său, David Moyes, a sabotat toate titlurile majore ale acestui sezon, cu excepţia Ligii Campionilor. Pe Old Trafford vine însă Bayern-ul lui Pep Guardiola, o maşină de fotbal care a câştigat deja campionatul în Germania şi se află într-o formă terbilă. În plus, de la United va lipsi un jucător foarte important, Robin Van Persie.

Returul acestor partide se va juca pe 9 aprilie.

Miercuri, 2 aprilie, sunt programate celelalte două sferturi de finală, PSG – Chelsea şi Real Madrid – Borussia Dortmund.