Real Madrid şi Chelsea s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor. Vezi rezultatele

LIGA CAMPIONILOR LIVE. Real Madrid şi Chelsea s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoriile obţinute marţi seara. În această fază a competiţiei erau deja calificate Bayern Munchen, Atletico Madrid, FC Barcelona şi PSG

18 mart. 2014, 15:35
Real Madrid şi Chelsea s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor. Vezi rezultatele

Real Madrid câştigase cu 6-1 pe terenul lui Schalke, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor, calificarea fiind poractic tranşată după meciul din Germania, însă madrilenii au îănscris de trei ori în poarta lui Schalke şi în retur, scorul general fiind 9-2.

În cealaltă partidă, la Londra, Chelsea a luat o opţiune de calificare din minutul 4, rezultatul final fiind stabilit de Cahill, înainte de pauză.

LIGA CAMPIONILOR LIVE

Real Madrid – Schalke 3-1; în tur – 6-1 pentru Real

A marcat: Cristiano Ronaldo (min. 21 şi min. 74), Morata (min. 75) / Hoogland (min. 31)

Chelsea – Galatasaray 2-0; în tur – 1-1

A marcat: Eto’o (min. 4). G. Cahill (min. 42)

Amble partide vor începe la ora 21.45. În tur, Realul a câştigat cu 6-1 pe terenul lui Schalke, iar Chelsea a remizat la Istanbul, scor 1-1.

Citeşte şi REZULTATE LIGA CAMPIONILOR: Granzii merg mai departe

Didier Drogba, fostul copil teribil al lui Jose Mourinho, se reîntoarce pe Stamford Bridge, ca adversar al antrenorului portughez şi al echipei sale de suflet, Chelsea. În tur, la Istanbul, scorul a fost 1-1, iar Galata mai păstrează o mică speranţă că va reuşi minunea în această seară, la Londra.

Este clubul la care am crescut, clubul la care am jucat la cel mai înalt nivel. Este un moment special, nu ştiu cum voi reacţiona, fiindcă îi cunosc pe suporteri, iar relaţia mea cu ei este una specială„, a declarat atacantul ivorian, care a evoluat pentru Chelsea în perioada 2004-2012.