LIGA CAMPIONILOR. Cristiano Ronaldo a tranşat de unul singur derby-ul de la Munchen, Atletico a bătut-o pe Leicester

LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Trei meciuri din sferturile Ligii Campionilor sunt programate în această seară, celor două programate iniţial de la 21.45 adăugându-li-se, de la 18.45, disputa Borussia Dortmund-AS Monaco (scor final, 2-3), amânată de marţi.

12 apr. 2017, 16:21
LIGA CAMPIONILOR. Cristiano Ronaldo a tranşat de unul singur derby-ul de la Munchen, Atletico a bătut-o pe Leicester

LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO DOLCE SPORT

Borussia Dormund – AS Monaco 1-3 (O. Dembele – min. 57/Kylian Mbappe – min. 20 şi 79, Sven Bender – min. 35; în minutul 17, Fabinho, de la Monaco, a ratat o lovitură de la 11 metri)

Bayern Munchen – Real Madrid 1-2 (A. Vidal – min. 25/Cr. Ronaldo – min. 47 şi 77; în min. 45+2, A. Vidal a ratat o lovitură de la 11 metri) Click aici pentru a vedea Bayern-Real

Atletico Madrid – Leicester 1-0 (Griezmann – min. 28) Click aici pentru a vedea Atletico-Leicester

Amintirea atacului de marţi seara, de la Dortmund, este încă vie, iar dacă jucătorii au depăşit şocul rămâne de văzut în această seară. UEFA le testează practic capacitatea de rezistenţă la stress, reprogramând partida la nici 24 de ore de la abominabilul atac, lucru condamnat de mai multe personalităţi ale fotbalului european. Meciul Borussia Dortmund-AS Monac se joacă de la 19.45, pentru a nu interfera cu celelalte două dispute, programate de la 21.45.

LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Meciul serii, este incontestabil, Bayern Munchen-Real Madrid, cea mai faimoasă rivalitate din istoria fotbalului european. Marele absent este atacantul polonez al gazdelor, Robert Lewandowski, fapt care sporeşte considerabil şansele Realului de a obţine un rezultat bun la Munchen.