LIGA CAMPIONILOR. MANCHESTER CITY-BARCELONA şi JUVENTUS-BORUSSIA DORTMUND LIVE VIDEO DIGI SPORT

LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO. Manchester City - FC Barcelona este capul de afiş al optimilor de finală. Partida se va disputa de la ora 21.45, la fel ca întâlnirea de la Torino, dintre Juventus şi Borussia Dortmund, programată în aceeaşi fază a competiţiei.

24 feb. 2015, 12:38
LIGA CAMPIONILOR. MANCHESTER CITY-BARCELONA şi JUVENTUS-BORUSSIA DORTMUND LIVE VIDEO DIGI SPORT

LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO. Manchester City – FC Barcelona ar fi putut fi la fel de bine finala ediţiei din acest an a Ligii Campionilor, însă sorţii au hotărât ca aceste două mari forţe ale fotbalului continental să se întâlnească încă din optimile de finală. Tot în această fază s-au întâlnit şi anul trecut, iar catalanii au obţinut atunci fără probleme calificarea în sferturi, după o dublă victorie, 2-0 şi 2-1.

Click aici pentru a vedea Manchester City – FC Barcelona

LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO. Cealaltă întâlnire a serii se dispută la Torino, între Juventus şi Borussia Dortmund, două formaţii a căror rivalitate a făcut deliciul microbiştilor în anii ’90. Este suficient să amintim finala Cupei UEFA, din anul 1993, câştigată de Juve în dublă manşă (3-1 la Dortmund, 3-0 la Torino), printre marcatori numărându-se legendarul Roberto Baggio. De asemenea, doi ani mai târziu, în primăvara lui 1995, Juve şi Borussia se întâlneau în semifinalele Cupei UEFA şi tot italienii ieşeau învingători, după 2-2 la Torino şi o victorie în Germania, 2-1. Marea revanşă a nemţilor avea să fie însă consemnată pe 28 mai 1997, când Borussia a învins-p pe Juve cu 3-1 în finala ligii Campionilor, jucată la Munchen.

Click aici pentru a vedea Juventus Torino – Borussia Dortmund

LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO. Manchester City – FC Barcelona şi Juventus Torino – Borussia Dortmund se vor juca marţi seara, de la ora 21.45.