LIGA CAMPIONILOR optimi de finală. Gafă colosală a UEFA! Tragerea la sorţi s-a repetat: PSG – Real Madrid, derby-ul optimilor

Luni, 13 decembrie, a avut loc tragerea la sorți a optimilor de finală din Liga Campionilor. Capul de afiş ar fi fost "dubla" dintre Paris Saint Germain şi Manchester United, în care s-ar fi confruntat marii rivali Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, dar la reluare a ieşit altceva.

13 dec. 2021, 15:57
LIGA CAMPIONILOR optimi de finală. Gafă colosală a UEFA! Tragerea la sorţi s-a repetat: PSG – Real Madrid, derby-ul optimilor

UPDATE: LIGA CAMPIONILOR optimi de finală

FC Salzburg – Bayern Munchen
Sporting – Manchester City
Benfica – Ajax
Chelsea – Lille
Atletico Madrid – Manchester United
Villarreal – Juventus
Inter – Liverpool
PSG – Real Madrid

Partidele tur se vor juca pe 15-16 și 22-23 februarie, iar returul va avea loc pe 8-9 și 15-16 martie.

UPDATE: UEFA a anunțat că tragerea la sorți a optimilor se va relua, din cauza unor probleme tehnice. Eroarea UEFA a avut-o în centru pe Manchester United. Reprezentanții forului european au inclus echipa engleză ca posibil adversar al lui Villarreal, deși cele două jucaseră în grupă, apoi au exclus „diavolii” din urna rivalilor lui Atlético Madrid, deși acest duel era perfect posibil.   Și astfel s-a ajuns la Villarreal – Manchester City și Atlético – Bayern. Astfel, după mai multe consultări, s-a luat decizia anulării tragerii la sorți și reluarea ei de la ora 16:00.

LIGA CAMPIONILOR optimi de finală: duel Lionel Messi – Cristiano Ronaldo. PSG – Manchester United și Atletico Madrid – Bayern Munchen sunt cele mai tari meciuri ale primei faze eliminatorii.

LIGA CAMPIONILOR optimi de finală: duel Lionel Messi – Cristiano Ronaldo

Cele 16 echipe calificate au fost împărțite în două urne pentru această tragere. În urna A s-au aflat câștigătoarele grupelor, iar în urna B au fost cele care au terminat pe locul 2.  Cel mai tare meci va fi între PSG și Manchester United. Duelul îi va aduce față în față pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Meciul tur se va juca la Paris, iar returul va avea loc pe „Old Trafford”.

Programul meciurilor din optimile de finală ale UEFA Champions League;

Benfica Lisabona – Real Madrid

CF Villarreal – Manchester City

Atletico Madrid – Bayern Munchen

RB Salzburg – Liverpool FC

Inter Milano – Ajax Amsterdam

Sporting Lisabona – Juventus Torino

Chelsea FC – Lille OSC

Paris Saint Germain  – Manchester United

  • partidele tur se vor juca pe 15-16 și 22-23 februarie, iar returul va avea loc pe 8-9 și 15-16 martie

Balonul de Aur 2021. Lionel Messi a câştigat trofeul France FootballProgramul fazelor eliminatorii din UEFA Champions League:

Optimi de finală: 15-16, 22-23 februarie / pe 8-9, 15-16 martie

Sferturi de finală: 5-6 aprilie / 12-13 aprilie

Semifinale: 26-27 aprilie / 3-4 mai

Finala: 28 mai (Sankt Petersburg)