LIGA CAMPIONILOR. Steaua are PROBLEME DE LOT înainte de Chelsea. Vezi ce jucători DE BAZĂ ar putea lipsi

LIGA CAMPIONILOR. Steaua joacă, marţi, pe teren propriu, cu Chelsea, în a doua etapă a grupei E din Liga Campionilor. Partida se anunţă una extrem de dificilă, londonezii fiind printre favoriţii la câştigarea trofeului, iar Laurenţiu Reghecampf a mai primit şi veşti proaste din partea medicilor.

RomaniaTV.net
30 sept. 2013, 12:31
LIGA CAMPIONILOR. Steaua are PROBLEME DE LOT înainte de Chelsea. Vezi ce jucători DE BAZĂ ar putea lipsi

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, are două mari semne de întrebare în privinţa jucătorilor pe care va conta la meciul cu Chelsea, ambele din motive medicale. Doi oameni de bază de la mijlocul terenului, Mihai Pintilii şi Cristi Tănase, au probleme care i-ar putea împiedica să joace marţi seară, cu Chelsea.

STEAUA – CHELSEA. Ce spune Reghecampf despre duelul cu echipa lui Mourinho

Pintilii a părăsit prematur antrenamentul de luni, iar Tănase mai are unele dureri după o accidentare mai veche, însă medicii speră să-i poată recupera până la ora meciului.

După ploile abundente căzute în Capitală şi care se anunţă în continuare, multe voci spun că gazonul de pe Naţional Arena ar putea fi cel mai mare duşman al steliştilor la partida cu Cheslea. Totuşi, Reghecampf spune nu vede de ce ar fi probleme cu gazonul Arenei Naţionale, cu atât mai mult cu cât administratorii au decis să tragă acoperişul mobil al stadionului.

Laurenţiu Reghecampf a precizat că nu a apucat să discute cu suporterii care l-au contestat recent, însă a adăugat că speră să nu mai aibă loc astfel de incidente, iar ”suporterii să fie aproape de echipă şi să ne atingem obiectivul, titlul 25”.

Meciul Steaua – Chelsea se va disputa marţi, la ora 21.45, pe Naţional Arena, în etapa a doua a Grupei E din Liga Campionilor. Partida se anunţă una foarte dificilă, mai ales că ambele echipe au pierdut în prima etapă, cu Schalke, respectiv FC Basel.