Liga Campionilor. CFR Cluj va juca împotriva lui Slovan Bratislava sau Young Boys Berna. Cu cine vor juca FCSB, Sepsi şi Craiova

CFR Cluj va evolua cu Slovan Bratislava (Slovacia) sau cu Young Boys Berna (Elveţia) dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon.

19 iul. 2021, 13:51
Liga Campionilor. CFR Cluj va juca împotriva lui Slovan Bratislava sau Young Boys Berna. Cu cine vor juca FCSB, Sepsi şi Craiova

Meciurile din turul trei preliminar din Liga Campionilor vor avea loc la 3/4 august, la Cluj-Napoca, în timp ce returul este programat pentru 10 august, în deplasare. La tragerea la sorţi care a avut loc luni, la Nyon, ardelenii au evitat adversare mult mai puternice, precum campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb, sau pe cea a Greciei, Olympiacos Pireu.

Până atunci, CFR Cluj trebuie să treacă de campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps. Primul meci al românilor este în deplasare, marţi, de la ora 19.00, iar returul, la 28 iulie, la Cluj-Napoca. Dacă va ajunge în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, echipa lui Marius Șumudică are deja asigurată calificarea în grupele Conference League.

Citeşte şi CFR Cluj, victorie la limită cu U Craiova, în prima etapă din Liga 1. Şumudică l-a învins pe Mutu

CFR Cluj şi Young Boys Berna s-au întâlnit în grupele Europa League din sezonul trecut, când ardelenii au fost aproape de calificarea în primăvara europeană, dar o înfrângere la Berna, cu 1-2, a făcut ca elvețienii să acceadă în fazele eliminatorii. În manşa disputată la Cluj-Napoca, cele două echipe au remizat, scor 1-1. Cu un lot evaluat la peste 60 de milioane de euro, Young Boys pornește favorită înainte de meciul cu Slovan Bratislava, din turul doi preliminar din Liga Campionilor. Slovacii au trecut în primul tur cu emoții de irlandezii de la Shamrock Rovers, după 2-0 acasă și 1-2 în deplasare.

Citeşte şi BORAC – CFR CLUJ 2-1. Retur greu în Champions League 2021, Şumudică a fost salvat schimbarea regulamentului

TRASEUL CAMPIOANELOR, conform tragerii la sorţi, de luni:

Dinamo Zagreb / Omonia vs. Legia Varșovia / Flora Tallinn
CFR Cluj / Lincoln Red Imps vs. Slovan Bratislava / Young Boys
Olympiacos / Neftci PFK vs. NS Mura / Ludogoreț
Kairat Almaty / Steaua Roșie Belgrad vs. Alashkert / Sheriff Tiraspol
Malmo / HJK Helsinki vs. Rangers
Ferencvaros / Zalgiris Vilnius vs. Slavia Praga

TRASEUL NON-CAMPIOANELOR:

PSV / Galatasaray vs. Celtic / Midtjylland
Spartak Moscova vs. Benfica
Genk vs. Șahtior Donețk
AS Monaco vs. Rapid Viena / Sparta Praga

CSU Craiova va evolua cu Anderlecht (Belgia) dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Conference League

CS Universitatea va evolua cu Anderlecht Bruxelles dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Conference League, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon.

Manşa a treia se joacă la 5 august, la Craiova, şi la 12 august.  Pâna atunci, CSU Craiova trebuie să treacă de Laci din Albania, în turul al doilea preliminar. Meciurile din această fază sunt programate la 22 şi 29 iulie. Oltenii evoluează în deplasare, în primul meci, joi, de la ora 20.00.  CS Universitatea nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi a turului al treilea preliminar.

FCSB va evolua cu Kolos Kovalivka (Ucraina) dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Conference League

FCSB, care a fost cap de serie, va evolua cu Kolos Kovalivka (Ucraina) dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Conference League, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon.

Manşa a treia se joacă la 5 august, în deplasare, şi la 12 august. Pâna atunci, FCSB trebuie să treacă de Şahtior Karagandi din Kazahstan, în turul al doilea preliminar. Meciurile din această fază sunt programate la 22 şi 29 iulie. FCSB evoluează pe teren propriu în primul meci, joi de la ora 21.30.

Sepsi va evolua cu Sutjeska (Muntenegru) sau cu Maccabi Tel-Aviv (Israel) dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Conference League

Sepsi Sfântu Gheorghe va evolua cu Sutjeska (Muntenegru) sau cu Maccabi Tel-Aviv (Israel) dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Conference League, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon.

Manşa a treia se joacă la 5 august, la Sfântu Gheorghe, şi la 12 august.  Pâna atunci, Sepsi trebuie să treacă de Spartak Trnava din Slovacia, în turul al doilea preliminar. Meciurile din această fază sunt programate la 22 şi 29 iulie. Covăsnenii evoluează în deplasare, în primul meci, joi, de la ora 20.00. Sepsi nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi a turului al treilea preliminar.