LIGA EUROPA, bătălii pe viaţă şi pe moarte pentru intrarea în careul de aşi. Programul meciurilor

LIGA EUROPA programează în această seară, de la ora 22.05, manşa secundă a sferturilor de finală, în care sunt implicate câte două echipe din Spania şi Portugalia şi câte una din Italia, Olanda, Franţa şi Elveţia.

10 apr. 2014, 12:25
LIGA EUROPA, bătălii pe viaţă şi pe moarte pentru intrarea în careul de aşi. Programul meciurilor

LIGA EUROPA îşi stabileşte în această seară careul de aşi, după ce în urmă cu o săptămână gazdele şi oaspeţii şi-au împărţit victoriile, câte două de fiecare parte.

Elveţienii de la FC BASEL sunt singurii care par scutiţi de emoţii după ce au surclasat în mod surprinzător pe VALENCIA, scor 3-0. De remarcat că şi anul trecut BASEL a jucat în semifinalele Ligii Europa, fiind eliminată de Chelsea Londra, care avea să câştige trofeul.

Citeşte şi Poza zilei, după eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor. Messi a ajuns de râsul lumii FOTO

Restul de trei partide jucate săptămâna trecută s-au încheiat cu 1-0, cu un avantaj uriaş pentru Juventus, care a câştigat în deplsare, la Olympique Lyon. Italienii au un motiv în plus pentru a nu le lăsa să scape acest avantaj, deoarece finala Ligii Europa, pe 14 mai, se va juca chiar la Torino.

Ambele cluburi portugheze rămase în competiţie, FC Porto şi Benfica, au avantaj minim după prima manşă, ele fiind victorioase, scor 1-0, în faţa Sevillei şi, respectiv, AZ Alkmaar, succesul Benficăi fiind consemnat în deplsare, în Olanda.

Programul meciurilor:

Juventus Torino – Olympique Lyon (în tur 1-0) DigiSport 1, DolceSport 1

Valencia – FC Basel (în tur 0-3) DigiSport 3, Dolce Sport 4

Benfica Lisabona – AZ Alkmaar (în tur 1-0) DolceSport 3

FC Sevilla – FC Porto (în tur 0-1) DigiSport 2, DolceSport 2

Toate partidele vor începe la ora 22.05.