LIGA EUROPA. Fiorentina a egalat în prelungiri la Kiev. Toate rezultatele din sferturi

LIGA EUROPA. Manşa tur a sferturilor de finală din Europa League s-a jucat joi seara, de la ora 22.05. Gazdele au obţinut o singură victorie, FC Sevilla întorcând rezultatul cu Zenit St. Petersburg.

RomaniaTV.net
16 apr. 2015, 16:18
LIGA EUROPA. Fiorentina a egalat în prelungiri la Kiev. Toate rezultatele din sferturi

LIGA EUROPA LIVE VIDEO

FC Bruges – Dnepr Dnepropetrovsk 0-0

Dinamo Kiev – Fiorentina 1-1 (J. Lens – min. 36/Babacar – min. 90+2)

FC Sevilla – Zenit St. Petersburg 2-1 (C. Bacca – min. 73, D. Suarez – min. 82/Riazanţev – min. 29)

Wolfsburg – Napoli 1-4 (Bendtner – min. 80/Higuain – min. 15, Hamsik – min. 23 şi min. 64, Gabbiadini – min. 77)

În competiţie au mai rămas câte două echipe din Italia şi Ucraina şi câte una din Spania, Germania, Belgia şi Rusia. Derby-ul acestei faze se joacă între VfL Wolfsburg şi Napoli, dar este interesantă şi disputa de la Kiev, unde va juca Fiorentina. Vicenzo Montella, antrenorul italienilor, a declarat în conferinţa de presă că Tătăruşanu este în lot, însă va apăra Neto, în condiţiile în care portarul român nu este încă refăcut complet după accidentarea la spate.

LIGA EUROPA LIVE VIDEO. Andre Villas Boas, antrenorul portughez al lui Zenit St. Petersburg, speră să la o minune pe terenul deţinătoarei trofeului, FC Sevilla, după ce în runda anterioară a eliminat-o pe AC Torino. Zenit are o mulţime de jucători indisponibili, între fotbaliştii cheie care vor absenta din meciul de astăzi numărându-se Hulk, Danny, Igor Smolnikov şi Domenico Criscito.

LIGA EUROPA LIVE VIDEO. Programul meciurilor: Dinamo Kiev – Fiorentina, FC Bruges – Dnepr Dnepropetrovsk, Wolfsburg – Napoli, FC Sevilla – Zenit St. Petersburg. Toate partidele vor începe la ora 22.05