LIGA EUROPA, tragere la sorţi. Astra, Petrolul şi CFR Cluj şi-au aflat adversarele din turul 3 preliminar

Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj şi-au aflat posibilele adversare din turul III preliminar al Europa League la fotbal, vineri, potrivit tragerii la sorţi efectuate la sediul UEFA din Nyon (Elveţia).

18 iul. 2014, 11:43
LIGA EUROPA, tragere la sorţi. Astra, Petrolul şi CFR Cluj şi-au aflat adversarele din turul 3 preliminar

Astra Giurgiu, vicecampioana României, va juca în turul al treilea cu învingătoarea dintre MFK Kosice (Slovacia) şi Slovan Liberec (Cehia), primul meci fiind pe teren propriu, în data de 31 iulie, iar returul în deplasare (7 august). Slovan a învins cu 1-0 în prima manşă, disputată la Kosice, în turul II preliminar.

Petrolul Ploieşti, care a învins-o joi pe Flamurtari Vlora cu 2-0, în prima manşă a turului II preliminar, va juca în turul III cu Viktoria Plzen (Cehia), dacă trece de albanezi. Primul meci s-ar disputa pe stadionul Ilie Oană, în 31 iulie, iar returul pe 7 august, în Cehia.

CFR Cluj, dacă va elimina pe FK Jagodina, va da piept în turul III preliminar cu câştigătoarea duelului dintre Dinamo Minsk şi formaţia finlandeză Myllykosken Pallo-47. În prima manşă, Dinamo s-a impus cu scorul de 3-0, la Minsk. CFR, care a remizat cu Jagodina, 0-0, la Cluj-Napoca, joi, ar disputa prima manşă din turul III în deplasare, pe 31 iulie, iar returul în Gruia pe 7 august.

Citeşte şi Tragere la sorţi Liga Campionilor. STEAUA va juca în turul III preliminar cu Dinamo Tbilisi sau Aktobe